Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak szerintem unalmas ez a...

Csak szerintem unalmas ez a BMW, és iPhone mánia?

Figyelt kérdés

Férfiak és nőkre is érvényes. Esetek 99%-ban a férfiak ezeket veszik, nők meg ezekre tapadnak.

Én konkrétan jobban örülnék, ha nem ilyen üresfejű emberek között kellene élnem, és szinte olyanok, mint akiket fénymásolnak.

Nem lenne sokkal menőbb egy bármilyen csúcs Xiaomi mobil, Motorola?

Kocsiban meg valami igazán különlegesség hozzá: mondjuk egy DeLorean, Mazda RX7, vagy valami igazán komoly cucc. Ezek kb egy árú kocsik a híres BMW-vel. Rendesen engem már idegesít ez a világ egy picit. Mint a Star Wars: Klónok Támadása. Olyan lett a világ.

tegnap 19:23
1 2
 1/11 anonim válasza:
41%

Ez ellen tudsz tenni? Nem.

Bár mára jó szűrő ez a két márka, mert általában a kőbunkó, agresszív arcok vezetnek 20 évnél fiatalabb BMW-t, és a pszichopata felsővezető hipszterek kedvence az ájfon, amivel 0-24 "lájvolnak", "flokkolnak".

tegnap 19:25
 2/11 anonim válasza:
26%

Utálom a bmw-t és a harapott almát. Jól gondolkodsz. A DeLorean nekem is nagy kedvencem. :)

Ennek ellenére egy 7 éves xiaomi telefonom van és egy renault-al járok. Eszembe sincs ilyen hapsikkal szóba állni, aki a bmw-re veri a nyálát. :D

tegnap 19:31
 3/11 anonim ***** válasza:
31%

Nekem mindegy milye van, csak A pontból B pontba elvigyen és rendben legyen műszakilag. Volt már köcsög ismerősöm bmw s meg volt már teljesen normális is. Mint ahogy a szakadt szuzukisból is volt köcsög is meg rendes is.

De nagy vonalakba igazad van kérdező ezt hívják sznobságnak. Az viszont taszít. De nem minden ájfonos sznob és nem minden bmws sznob. Én az embert nézem hogy milyen jellem.

tegnap 19:46
 4/11 anonim ***** válasza:
46%

“Esetek 99%-ban a férfiak ezeket veszik, nők meg ezekre tapadnak.”

Bocs, de elég fos arányérzéked lehet, ha szerinted a férfiak 99%-ának BMW-je van.

tegnap 19:47
 5/11 anonim válasza:
0%
* mije
tegnap 19:48
 6/11 anonim ***** válasza:
69%
Lehet valakinek regi iphoneja is .. hasznaltan kapni jo aron mar iphone 12-13 -14 et is.. a baj hogy sokkak nem tudjak kihasznalni a telefont., szelfi telefonnak es messengerezni eleg egy 70-80 ezres xiaomi is boven a fiatalok 70%- at kiszolgalna ! Video vagasra es jatekra viszont az iphone nagyon is jo , a jatekok tobbsege ios-re van optimalizalva a legjobban .
tegnap 20:02
 7/11 anonim válasza:
28%
pont egy rx-7, sztem rossz példa. A legtöbb bmw-s mókus egy életen át keresné benne a hengereket 😂
tegnap 20:11
 8/11 anonim válasza:
62%

Igen elég rossz arányban gondolkodsz, azért a többségnek nincs Iphone-ja.

Sőt BMW sem.

Részemről pénzkidobás 400 e ft bármilyen telefonra, de más kérdés ha 1 milliót keresnék havonta.

tegnap 20:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Delorean anyja magyar volt legalább.
tegnap 21:48
 10/11 anonim ***** válasza:
32%

1

Jó nagy marhaságokban hiszel, s ami a nagyobb baj, hogy még közzé is teszed.

2

"Renault-val"

3

"milye"

Helyesen: "mije".

ma 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!