Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők cikinek éreznétek azt ha fiú első randira a McDonald's ba vinne el?
Figyelt kérdés
2022. okt. 20. 07:19
11/16 anonim válasza:
40+-osak vagyunk és a férjemmel az első randink egy Mekiben volt. Úgy izgultunk, hogy csak egy-egy ice teát ittunk:)
Mi a gond amúgy a Mekivel...?? Beültünk egy félreeső helyre, nyugodtan tudtunk beszélgetni.
Második randin már éhesen érkeztünk;)
12/16 anonim válasza:
Nem mindegy, melyik Mekiről van szó. Azzal nem lenne bajom, ha valami olyan Mekibe hívna meg, ahol nem a tipikus hótt proli törzsközönség szokott étkezni... pl. inkább az Astoria, ahol az egyetemisták szoktak megfordulni, mint egy plázás vagy a Blahán levő, ami tele van drogosokkal, csövesekkel, balhésokkal...
13/16 anonim válasza:
Szeretem, de csak azért nem örülnék neki, mert mindig kiszedem az uborkát és a hagymát, egy randin meg ezt nem merném megtenni, szóval nagyon rosszul érezném magam, hogy olyat ehetnék, amit szeretek, de nem lehet
14/16 anonim válasza:
Nem cikinek erezném, inkább igénytelennek. Ha nem akarsz drága helyre menni, menjetek egy kábézóba és egyetek egy sütit. Az nem drága, de sokkal kifinomultabb mint a gyorskaja.
15/16 anonim válasza:
#13 lehet úgy rendelni, hogy szolsz hogy nem kéred és akkor nem kapsz :) én is utálom az uborkát, mindig anélkül kérem
16/16 anonim válasza:
Szerintem első talira egy kulturáltabb helyen tökéletes.
Ilyenkor még nem ismeritek annyira egymást, fogalmatok sincs, hogy mit szeretnétek egymástól, úgyhogy szerintem nem is érdemes puccos helyre menni.
Meki/kávézó/stb. + séta + (sok) beszélgetés bőven elég ilyenkor szerintem. Ha nincs meg a szikra, nem ez lesz az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!