Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire kizáró ok, ha egy lány gyorsétteremben dolgozik?
Figyelt kérdés
Igazából szeretem csinálni, nagyon jó a társaság, jól érzem magam itt, tényleg örömmel jövök be dolgozni. A fizetés nyilván nem a legjobb, de még így is több, mint néhány diplomás munkának (egy nem is olyan régi kérdés ihlette, ahol a diplomás kérdező 130 ezret keres havonta). De szeretnék majd váltani, csak álmaim munkáját megszerezni nem két nap, de azon vagyok, hogy azt elérjem (nem kell hozzá egyetem/főiskola), de hát ugyebár addig is dolgozni kell valahol. Ezt meg szeretem, úgyhogy inkább maradok itt, mint hogy egy olyanra váltsak, amit kevésbé néznek le az emberek, de ugyanennyit, vagy kevesebbet fizet.2019. aug. 7. 16:19
1/8 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavar sőt! a munka becsülendő, aki munka alapján ítél meg egy embert, az biztos hogy nem az embert szereti. :) azért mert ott dolgozol, az nem árul el konkrétan sok mindent rólad, hogy te milyen ember vagy, szóval én nekem még tetszik is, hogy nem ez az "egyetem" mánia van mindenhol. Persze megértem azt is, aki egyetemre megy de pl tinderen szinte a 90% lány mind egyetemen van, ritka ha látok olyat aki esetleg tanfolyamon vagy dolgozik..stb a lényeg hogy ez nem mérvadó egy normális mentalitással rendelkező embernek. :) 22/F
2/8 anonim válasza:
Semennyire sem.
dolgozik, van egy tisztességes állása neki is, ha mindenkit e szerint rangsorolnánk be, akkor egy gyors éttermes kajáldás büfés embernek sem lenne társa.
Egyébként nagyon sok szép lány dolgozik gyorséttermekben
3/8 anonim válasza:
Ha néha megdob egy-egy adag ahábkrumplival, akkor részemről oké. :)
33/f
4/8 anonim válasza:
Ha jól nézel ki, lehetnél munkanélküli is, nem érdekelné a pasikat. Ha szarul nézel ki, akkor sem érdekli őket :D
5/8 anonim válasza:
Nem érdekele mit dolgozol. Sőőőt... Én annak is örülök ha egy nő egyáltalán dolgozik. Ha te lennél a kiszemeltem akkor nem ez alapján döntenék. A többi tényező hogy milyen vagy kívül meg belül az sokkal fontosabb.
6/8 anonim válasza:
Nem igazán érdekelne mit dolgozol ha tetszenél.
7/8 anonim válasza:
legalább dolgozol és valamennyire eltudod tartani magadat jobb mint a semmi a legtöbb nő elvárja hogy fullra eltartsák...
8/8 anonim válasza:
Jó melled legyen, meg jó feneked. A többi nem számít:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!