Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le akarna rázni vagy tényleg nem er rá a lány?
25 eves srac vagyok. Talalkoztam nemreg egy lannyal... Felvettuk a közösségi oldalon egymást.
Felvetettem a talit de irja, hogy a következő idoszakban nagyon elfoglalt es alig er ra majd. Lerazasnak erzem. Mit gondoltok? Mi a helyes döntés?
Ha belátható időn belül nem ér rá, illetve nem is látod a szándékát hogy akarna találkozást, csak terel, akkor felejtős a dolog.
Ha bejönnél neki akkor azt mondaná, hogy sok dolga lesz, de ajánlana napokat vagy időpontokat stb.
50-50. Én ha nekem írna valaki aki bejön, és elfoglalt lennék (mostanában vagyok is) azért próbálnék időpontokat keresni hogy találkozzunk.
Aki semmi mást nem ír csak annyit hogy nem ér rá, könnyen lehet nem akar semmit.
Annyit még valóban megpróbálhatsz, amit az utolsó írt, de ha erre is terelés a válasz, akkor hagyni kell.
Nagy igazság, hogy ha valóban akarna találkozni, akkor valamit kitalálna. Ha 20 percre, akkor 20 percre. A "majd", a "mostanában sok a munka", és ezek különböző változatai, ha nem társul hozzá konkrétum, tehát "sok a munka, de mit szólsz 2 hét múlva csütörtökhöz? Akkor lesz egy órám, szívesen találkoznék veled", akkor érdektelenséget mutatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!