Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerinted jó bemutatkozó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted jó bemutatkozó szöveg társkereső oldalon egy 27 éves csinosabb nőnek?

Figyelt kérdés
Helló kedves idegen ha megtetszettek a képeim szívesen ismerkednék veledy csak merj rám írni. Amit rólam tudni kell hogy engem teljesen hidegen hagy hogy hogy nézel ki lehetsz 150 centis lehetsz 160 centis, lehetsz extrém elhízott, lehetsz nagyon vékony, lehetsz göndör, lehetsz vörös.... nem érdekel, csak add magad és legyél kedves, figyelmes, személyiséged jó legyen, az intelligencia nagy előny
2022. okt. 19. 21:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ez egy prosti szovege tipikusan.
2022. okt. 19. 23:17
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

"az intelligencia nagy előny"

AKkor legalább írni tanulj meg, mert ez így elég lelombozó.

2022. okt. 19. 23:54
 13/21 anonim ***** válasza:
97%

Ja, hogy te vagy a nő?

Eszedbe ne jusson ezt írni! Az utolsó lúzer is rád fog írni. Hiszen lehet bármilyen ronda és intelligensnek tartja magát a legostobább is.

2022. okt. 19. 23:56
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy troll-e a kérdező. De ilyen nő nem létezik, vagy valami trükk van a dologban.
2022. okt. 20. 01:59
 15/21 anonim ***** válasza:
Szerintem Kérdező az, aki jelentkezne egy ilyen hirdetésre.
2022. okt. 20. 10:10
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Valamiért riasztó hogy deklaráltan nulla elvárásod van a külseje iránt.
2022. okt. 20. 10:20
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez a szöveg kicsit necces nekem. El is mondom, miért:

- az emberek hajlamosak azt hinni, hogy egy szöveg legfontosabb része az elején van... a te szövegednek az elején meg az van, hogy "ha tetszik a külsőm, nyugodtan írj rám"... sokan el sem fogják olvasni a többit, és be fogod vonzani az összes felszínes pasast, akinek csak az a fontos, hogy feláll-e rád a farka vagy nem

- ez az "írj rám, ha mersz"... nem kell ahhoz akkora mersz :D... bizonyos embereknél meg olyan felhangja van ennek az egésznek, hogy balhés nő vagy, nehéz veled tartani a lépést, ijesztő vagy

- az elvárások teljes hiánya is ijesztő lehet, mert igény nélküliségre vall... én kihagynám ezt a részt, hogy tök mindegy, hogy néz ki a pasas, mert sztem az is elég ahhoz, hogy mindenféle pasas rád írjon, hogy egyszerűen nem írsz külső elvárásokat + be fogod vonzani a legigénytelenebb és tényleg hótt ronda pasasokat, akik aztán zaklatnak, ha nem őket választod, mert "hülye k...a, azt írtad, hogy neked minden a külső, beetettél"

- kicsit zagyva maga a szöveg, nincs igazán szépen, választékosan megfogalmazva, csapong - ehhez képest kicsit megmosolyogtató az, hogy azt írod, az intelligencia előny... mert ez a megfogalmazás, helyesírás nem vall intelligenciára a részedről

- "jó legyen a személyiséged" - ez egy nagyon semmitmondó rész, ezt inkább ki kellene fejteni... nem mindenkinek ugyanaz jelenti a jó személyiséget + sok ember hajlamos azt hinni, hogy tökéletes személyiség, pedig neked borzalmas lenne

2022. okt. 20. 11:21
 18/21 anonim ***** válasza:

"- az elvárások teljes hiánya is ijesztő lehet, mert igény nélküliségre vall... én kihagynám ezt a részt, hogy tök mindegy, hogy néz ki a pasas, mert sztem az is elég ahhoz, hogy mindenféle pasas rád írjon, hogy egyszerűen nem írsz külső elvárásokat + be fogod vonzani a legigénytelenebb és tényleg hótt ronda pasasokat, akik aztán zaklatnak, ha nem őket választod, mert "hülye k...a, azt írtad, hogy neked minden a külső, beetettél""

Csak azt felejted el, hogy a mindenkire ráíró, szégyenérzet nélküli lúzer sáskahadat ezek teljesen hidegen hagyják.

Azokat viszont bátoríthatja, aki túl kevésnek érzi magát a nőhöz (azaz GONDOLKODIK, INTELLIGENS és van önismerete, képes az önkritikára).

Egy ilyen embernek megadhatja a kezdőlökést.

Sokkal jobb egy ilyen szöveg, mint a szokásos "ilyenek, olyanok, amolyanok kíméljenek". Attól inkább csak kinyílik az ember zsebében a bicska. Amikor egy nő ilyen flegma szöveggel jön, akkor a szememben azzal önmagát tárgyiasítja, nem is nekem kell őt, megteszi saját maga. Árcédulát ragaszt önmagára. Bünteti is vele saját magát, mert kétféle ember fog ráírni. Az olvasni nem tudó, nem akaró suttyó, akit letilt, de egy idő után idegesíteni fogja, mint mikor túl sok légy repked a csillár körül.

2022. okt. 20. 15:54
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

"Azokat viszont bátoríthatja, aki túl kevésnek érzi magát a nőhöz (azaz GONDOLKODIK, INTELLIGENS és van önismerete, képes az önkritikára)."

Édes Istenem! Minden lúzer azt hiszi, hogy ő hej de intelligens :D

2022. okt. 20. 16:33
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szokták mondani, hogy az egész világon az ész van a legjobban elosztva, mert mindenki azt hiszi, hogy neki sok jutott.

Elég para ez a szöveg. Egy kétségbeesett nő rajzolódik ki belőle. Erre minden szerencsétlen ugrani fog, hogy végre itt egy nő, akinek tök mindegy csak legyen valakije. Mert ugye a saját személyiségeről mindenki azt hiszi hogy jó, és magáról mindenki azt hiszi hogy okos. Tehát ezzel konkrétan nem szűr ki senkit. Ennyi erővel a sarki fogatlan hajléktalannak is felajánlkozhatna, biztos ő is nagyon kedvesnek tartja önmagát.

Ha nincs külső elvárás, akkor ne írjon bele külső elvárást. De ennyire nyilvánvalóvá tenni, hogy kb bárki jöhet, szerintem nagy hiba. Mellesleg ha nem prosti a kérdező, hanem tényleg társat keres, akkor hazugság is. Nem hiszem el, hogy neki tényleg tök mindegy, ha egy 150 centis, 120 kilós, ragyás, ferde fejű, sárga fogú, kancsal pasi mellett ébred.

2022. okt. 20. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!