Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez bemutatkozó szövegnek mennyire elfogadható egy fiúnak társkeresőn?
Sziasztok és Üdv mindenkinek, itt a gyakorikérdések oldalon! Remélem mindenkinek jól telik az estélye. Egy kérdést hoztam nektek amit el kellene döntenetek. Rég óta egyedülálló férfi vagyok, most 24 éves vagyok. Gondoltam ki próbálom az internetes társkeresők világát, mert ismerőseim is pozitív tapasztalattal számoltak be erről a térről. És miért ne, hát hiszen egyszer élünk?!
Profilom:
István(24)
Bemutatkozás:
"Jó napot kedves hölgyeim! Üdvözlök mindenkit sok szeretettel a profilomon! Én egy kedves, őszinte srác vagyok, aki szeretné megtalálni a párját, és ha a jó Isten is úgy akarja akkor házasságot és családot alapítani. Nagyon sokat álmodozom milyen lehetne az ideális feleségem. Lehet pont, most ő olvassa-e sorokat? :) Nagyon szeretem a napsütést és a felhőket, az esőt. Szeretnék kézenfogva sétálni a leendő párommal a naplementében, mint ahogyan azt az igazi Amerikai romantikus filmekben is láthatjuk. Mosolyogni sokat és a boldogságot megtalálni egy másik személyben, aki valójában önmagam képének kivetülése a tér idő kontinumban. Hobbim közül a szivacsgyűjtést és a festészetet emelném ki, szeretem a a természetes körvonalakat festeni, tájképet és természetet.
Köszönöm kedves leendőbeli feleségem, hogy elolvastad eme sorokat, kívánok nagyon szép napot és csodás napsütéses időjárást mindenkinek!
Mélyörvendő hálámmal, István"
Ti írnátok még bele valamit? Esetleg tippeket elfogadok!
Köszönettel, egy fiú
Nem tudom eldönteni, hogy ennyi ideje van egy trollnak minket fárasztani vagy pedig ez így ebben a formában egy komoly kérdés...
Ha komoly: ESZEDBE NE JUSSON EZT KIRAKNI!!!
33F
#7!
De miért írjon frappánsat, ha ő egy ömlengős típus? :)
Nyilván troll kérdés, de a szövege sajnos lapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!