Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miert nem hajlondoak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miert nem hajlondoak elismerni,azt hogy egy gazdag jobb esélyekel indul naluk?

Figyelt kérdés
2022. okt. 18. 21:22
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
35%
Gazdag pasi is van, aki pumpolja a nála nagyságrendekkel szegényebb csaját.
2022. okt. 18. 23:15
 22/29 anonim ***** válasza:
40%

Nem a gazdagságától lesz vonzóbb önmagában egy gazdag férfi, hanem azoktól a tulajdonságoktól, amik a gazdagságához vezettek, pl. van kiállása; kiemelkedő valamiben ergo tanult, tapasztalt, fejlődőképes; jó kommunikációs skillekkel rendelkezik stb. A pénze ennek a következménye, de nem a pénzétől lesz vonzó, hanem az ehhez hozzásegítő tulajdonságaitól.

A gazdag szülők gyermekei meg alapból goldiggerekkel meg más aranyifjakkal ismerkednek, nem igazán kerülnek kapcsolatba hétköznapibb emberekkel, a saját köreiken belül pedig mindenkinél a gazdagság az alap.

2022. okt. 19. 00:31
 23/29 anonim ***** válasza:
35%
Ott a pont a 22-nel!
2022. okt. 19. 00:42
 24/29 anonim ***** válasza:
49%
mindenki számára más a siker... a pénz nyilván adhat jó alapokat de nem ad meg olyan dolgokat amitől egészségesen mukodhet egy kapcsolat legalább is a mélységeit értve.
2022. okt. 19. 01:29
 25/29 anonim ***** válasza:
48%

"Nem a gazdagságától lesz vonzóbb önmagában egy gazdag férfi, hanem azoktól a tulajdonságoktól, amik a gazdagságához vezettek, pl. van kiállása; kiemelkedő valamiben ergo tanult, tapasztalt, fejlődőképes; jó kommunikációs skillekkel rendelkezik stb. A pénze ennek a következménye, de nem a pénzétől lesz vonzó, hanem az ehhez hozzásegítő tulajdonságaitól."

Aha, hát persze. Ott van pl. az ország pénztárosa Lölö, neki aztán hihetetlen kiállása van, rendkívül tanult (khmm) és a kommunikációs képességei is az eget verdesik... mégis ő a leggazdagabb ember az országban. (na jó OV az, de hát rá sem igaz egyik sem).

Ekkora bullshit szar szöveget lenyomni... ha nyersz a lottón (mondjuk az Eurojackpot-on) is gazdag leszel mégsem lesz rád feltétlen igaz egyik állításod sem, viszont a nők szemében vonzóbb leszel, főleg ha a gazdagságod egy részét olyan dolgokra költöd, amelyek kívülről is látszanak. És ez igazából a lényeg! A külsőségek! Lehetsz te milliárdos is (akár dollárban is), ha egy tanyán élsz, puritán életmódot folytatsz, ugyanúgy nem fogja érdekelni a nőket a pénzed, mert nem fogják tudni, hogy van (ettől még emberként érdekelheted őket persze).

2022. okt. 19. 06:09
 26/29 anonim ***** válasza:
32%
A férfiak miért vannak felháborodva ha nem kell 2-400 ezer között kereső proli melós ? Tegyenek érte hogy jobban keressenek! Mindenki a saját sorsának kovácsa.
2022. okt. 19. 06:22
 27/29 anonim ***** válasza:
27%

Azért, mert nem igaz. Biztos vannak, akik ez alapján válogatnak, de miért nem hagyjuk abba az általánosítgatást?

Igen, mindig pozitív, ha jól keres. De csak ezért nem fogom előnyben részesíteni vagy megtartani, jobban erőltetni a kapcsolatot vele. Pedig nem olyan ritka egyébként. Én egy kövér nő vagyok, de még én is beszélgetek mindig olyannal, akiről kiderül, hogy egész jól keres (volt másfél milliós fizetésű férfi is). Ennek ellenére, amikor kiderül, hogy nem egyeznek az elképzelések, gond nélkül elköszönök tőle, mert nem ez az elsődleges.

Persze ilyenkor mindig azt érzem, hogy az ilyen kérdések csak a cicababáknak szólnak, akiknek ugyebár pénz kell az életvitelük fenntartásához, így gondolom feltételezitek, hogy ezért csak pénzeseket keresnek... Szóval utólagos bocs a véleményemért.

2022. okt. 19. 10:49
 28/29 anonim ***** válasza:
0%

#25: "Aha, hát persze. Ott van pl. az ország pénztárosa Lölö, neki aztán hihetetlen kiállása van, rendkívül tanult (khmm) és a kommunikációs képességei is az eget verdesik... mégis ő a leggazdagabb ember az országban. (na jó OV az, de hát rá sem igaz egyik sem).

Ekkora bullshit szar szöveget lenyomni... ha nyersz a lottón (mondjuk az Eurojackpot-on) is gazdag leszel mégsem lesz rád feltétlen igaz egyik állításod sem, viszont a nők szemében vonzóbb leszel, főleg ha a gazdagságod egy részét olyan dolgokra költöd, amelyek kívülről is látszanak. És ez igazából a lényeg! A külsőségek! Lehetsz te milliárdos is (akár dollárban is), ha egy tanyán élsz, puritán életmódot folytatsz, ugyanúgy nem fogja érdekelni a nőket a pénzed, mert nem fogják tudni, hogy van (ettől még emberként érdekelheted őket persze)."

Férfiként írom ezt, de a celebekből nem kéne kiindulni, mert lehetséges, hogy kifelé is csak szerepet játszanak.

Várkonyi Andrea régi motoros a médiában, ha az előző férfiakat megnézed az életében, Bochkor Gábor és Zsidró Tamás is csak a pénzben és sikerben hasonlít egymásra. Ezzel szemben a szerelemből, vonzalomból párt választó nőknél egytől-egyig megfigyelhető valami karakterisztika, ami alapján választ, ha lehetőséged volt megvizsgálni a korábbi párjait, partnereit.

Ha nyersz a lottón az más kérdés, attól is csak az aranyásóknak leszel vonzóbb, de egyébként elárulok neked pár részletet, amikre magad is ráguglizhattál volna.

- Az emberi kommunikáció 67%-a nonverbális és csak 33-a verbális. Azaz ha te nyersz a lottón, hatalmas pénzhez jutsz, hitelen megváltozik a járásod, mozdulataid, arcmimikád, ezeket sokszor észre sem veszed magadon. Persze elképzelheted, ahogy a színészek csinálják, de ez rengeteg gyakorlás és ha nem vagy született színész, akkor kétséges az eredmény. És a lényeg: ezzel a technikával olyan nőt fogsz találni, aki ha nem is közvetlenül a pénzedre megy, de közvetetten élvezi a sok pénzbe kerülő életstílust vagy a leendő gyerekénél van meg a színvonal, amiből nem enged (magánbölcsi, magánovi, magániskola, magánegészségügy). Tehát a megjátszással duplán adsz egy pofont a szarnak és még alkalmi kaland is nehezebben fog összejönni, mint ha mondjuk gettórappernek színészkeded magad, mert míg a pénzes pasira vágyó nők valószínűleg életszínvonalukból adódóan olyan randihelyszínt választanak vagy hajlandóak elmenni, ahol nem kevés pénzt kicsengetsz, akár hónap végén és nem nézhetsz ki úgy, mint egy székrekedéses, aki most azon agyal, hogyan fizeti ki a számlákat meg hova vigye a nőt, mert ha meglátja a lakását kifordul egyből és a kocsija sem lehet hetekig szervizben mert akkor miért nem bérel addig egyet, vesz újat vagy jár taxival. Csak a filmvásznon lehet hitelesen megjátszani a gazdagságot.

- A legtöbb nőt (azaz mondjuk olyan 60%) valóban nem érdekli a pénz, még a saját életében sem egy törtető, előléptetős típus. A maradék közül pedig maximum olyan 20% lehet aranyásó, sugarbaby és/vagy prostituált, a másik 20% szimplán nagyon lusta, ebből is van a sok "próbáltam pénzért árulni magam, nem bírtam lelkileg" meg "voltam gazdag férfivel, rengeteget udvarolt, mindent megadott, de valahogy nem szerettem, nem volt az igazi" történet. Még ha egy kis pszichopata vonás is társul mellé, akkor is nála mérlegen van az, hogy eltegye a nagymamáját láb alól és akkor örököl végre egy házat, ahol nincs albérleti díj, a román pasijának a rokonai meg egy rekesz sörért és anyagköltségen felújítják. Ez megtörtént sztori, csak épp magától halt meg a nagyi, de hányszor hallottam, akár nyíltan, baráti társaságban hangoztatva, hogy megdögölhetne már, mert hány éves koráig várjon, szülni szeretne, érnek a petesejtjei.

Aztán kívülről nézve egy csúnyácska kis nincstelen román gyerekkel jött össze az amúgy csinos, vonzó nő, mindenki azt gondolja a férfi megfogta az isten lábát, csak épp a nő irányít, a gyerek meg azon túl, hogy gyakran noszogatni kell, mert fizikai munka mellett szeret kockulni szabadidejében kb. szobanövény a kapcsolatban. Hiába van ránézésre a nőnek több pénze, ha az az ölébe hullott, nem ő teremtette meg, ugyanakkor nem tudott volna mit kezdeni vele, mert egyedülálló nőként vagy fele-fele elven működő értelmiségi sráccal úgy verték volna át őket a szakik, mint a huzat. Ő családi idillt képzelt el gyerekekkel, családi házban, kertvárosi környezetben és ehhez a funkcióhoz keresett egy bábot. A férfinek meg szintén előnyös, hogy csúnyácska román pasiként összejött egy ilyen nő, akivel közös gyerekük van.

Úgyhogy felejtsük már el ezt a pénzfókuszt. Sokat számít a pénz, de önmagában sokat nem fogsz vele érni.

De nyugodtan próbáld ki egyszer. Nekem úgy hozta az élet, hogy egyszer olyan munkám lett, ahol gazdagabbnak kellett látszanom, mint ami vagyok, meg az adott területen is erre következtetnek.

Idővel egyre jobban megtanultam improvizálni, mikor vitt a csaj a saját Lexusával és valamit magyarázott a szervizről, meg, hogy "De hát nyilván neked is van kocsid meg ezt tudod, hisz pasiból vagy, nehogy én oktassalak ki, szólj, ha sokat beszélek."

meg "Neked milyen fűtési rendszered van? Lakásod vagy házad van? Kérlek mondd, hogy házad! Juhé! Bocsi, hogy ennyire örülök, csak ritka a jóképű szingli férfi, akinek háza van, ezért is vagyok ilyen szerencsétlen a társkeresésben, de ne haragudj, hogy így eltértem a tárgytól, folytasd, kérlek."

De ezek abbamaradt ismerkedések voltak, sima flörtök, ami megtörténhet két egymásnak vonzó ember között a Blahán a Krisnás ételosztáson is, mert egymás mellett álltok a sorban vagy ő ételallergiás, te meg odaadod neki a gluténmentes zsemlédet.

Ez annyit jelentett, hogy az adott nőnek bejöttem, de még azt se feltétlen, lehet, hogy csak kíváncsi volt arra, hogy tud-e még csábítani, hány férfi repül rá a flörtjére, ilyen is van elég sok sajnos, aki szándékosan ezért dobja be ezeket a mézesmadzagokat, csak ő nem Tinderen csinálja, hanem offline.

2022. okt. 19. 13:32
 29/29 anonim ***** válasza:
51%
Az anyját pumpolónál, a saját magát eltartani nem tudónál, a segílyből élőnél, az évek óta munkanélkülinél vagy Bp-n fizikai közmunkásnál valóban számomra is, mert szeretem az élményekkel teli életet (ami nekem nem az, hogy bámuljuk az ingyenesen fogható csatornákat meg amikor a delikvensnek van hozzá kedve, b...unk). De afölött nekem a pénz sokadlagos. Voltam hosszú távú, együttélős párkapcsolatban olyan férfival, aki a felét nem kereste meg annak, amit én, és igencsak átlag alatt keresett, és tök jól megvoltunk - a kapcsolatnak személyiségbeli különbségek miatt lett vége később. És voltam randin olyan férfival, akinek 1-2 elejtett szavából lehetett tudni, hogy elég tehetős, de nem is volt kérdés, hogy nem lesz ebből semmi, mert nem volt 1 közös érdeklődési körünk vagy hobbink és kisugárzásra sem fogott meg. Nem ezen múlik nálam, ameddig egy normális alapot tud hozni az illető (önmagát el tudja tartani és ki tud spórolni havi 1 programon legalább a saját részét).
2022. okt. 19. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!