Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miert nem hajlondoak elismerni,azt hogy egy gazdag jobb esélyekel indul naluk?
Én biztos nem ismerkednék csóró gyári melóssal, aki hónapról hónapra él.
Ha már válogathatok a társkeriken akkor inkább fókuszálok a tehetősebb pasikra.
28L
7: Mindenkinek más a 10/10. De azt hiszem értem, milyen jelenségre célozhattál - ők mondjuk nem biztos, hogy nálam tökéletesek lennének.
16: [link]
17: Előfordul ma Magyarországon az az abszurd helyzet, hogy egy gyári melós vagy egy ALDI dolgozó (biztos van még több példa) többet keres, mint pl. egy diplomás tanár. :) Mondom ezt úgy, hogy soha nem dolgoznék gyárban. Tehát van azért pár szakma, ami nem fizet túl fényesen és ugyan úgy előfordulhat, hogy nem tud vagy csak keveset félre tenni - mégis jobban hangzik, mintha azt mondaná, hogy gyárban dolgozik.
És úgy egyébként meg ha sokat keresnék sem biztos, hogy látnád rajtam társkeresőkön. Nem azt szeretném, hogy a pénz miatt legyél velem. Szóval attól, hogy a képeken nem látszik valaki tehetősnek, lehet, hogy valójában nem áll rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!