Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg akkora probléma a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg akkora probléma a péniszméret kérdése, ahogy sokan beállítják ezen az oldalon? Valóban komoly akadály lehet a pártalálásban?

Figyelt kérdés

Néha teljesen elképedek azon, hogy mennyi ilyen jellegű kérdés van itt, és azon is, hogy gyakran milyen válaszok érkeznek ezekre.

Tényleg jogosak a kérdezők félelmei és szorongásai? Olyan jelentős probléma ez, amilyennek a Gyakorit olvasgatva tűnik néha?

Nők és férfiak véleményére is kíváncsi vagyok. Ti mit tapasztaltatok?

Kérem, hogy mindenképp írjátok meg a nemeteket is, mivel ebben a témakörben az is fontos, hogy ki írja a választ.

2022. okt. 18. 17:51
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
31%
7-essel egyetértek, hogy lehet jó szerető egy közepes méretűvel megáldott pasi, és egy átlagos nőnek is megfelelhet hosszútávú kapcsolatra. Egyéjszakás bajnok biztos hogy nem lesz belőle, és szintén biztos vagyok benne, hogy nem ő lesz a legemlékezetesebb partnerem, mert alapjába véve szeretem a nagyot és a hozzá társított fantáziákat. Így aztán egy kis pénisszel rendelkezővel nem tudom elképzelni, hogy egyszerűen domináns legyen a szexben és nevetséges is lenne ha elkezdene így viselkedni. Amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek...:)
2022. okt. 18. 21:03
 12/27 anonim ***** válasza:
29%

Teljesen mindegy hogy egy anonim oldalon kinek szánod a kommented, akkor szólok hozzá amikor akarok, mert megtehetem.

Azért mert neked valami nem egyezik a felfogásoddal, az még nem jelenti azt hogy olyan nincs is.

Szoktak férfiakat méret miatt dobni ismerkedési fázisban, simán tönkretehet egy alakuló kapcsolatot, ha kiderül hogy a palinak kicsi.

Lehet hogy nem hagyják ott az akció közepén (bár olyan is előfordul), csak épp nem lesz a történetnek folytatása.

2022. okt. 18. 21:10
 13/27 anonim ***** válasza:
26%
12-es, nekem volt ilyenben részem :D Lehúztam a nadrágot, aztán amint megláttam mi a helyzet, már húztam is vissza a bugyimat. 10 perccel később már az utcán sétáltam hazafelé... 3 olyan alakuló kapcsolatom is volt, ami a kis méret miatt vágódott el az ismerkedési fázisban.
2022. okt. 18. 21:15
 14/27 anonim ***** válasza:

Nyugodtan hozzászólhatsz, csak nem érdekel.

"Azért mert neked valami nem egyezik a felfogásoddal, az még nem jelenti azt hogy olyan nincs is."

Egyelőre te tituláltad ökörségnek, amit írtam, csak azért, mert te esetleg nem azt tapasztaltad. Akkor ki is gondolja, hogy amit nem tapasztaltalt, olyan nincs is?🤔

"Szoktak férfiakat méret miatt dobni ismerkedési fázisban, simán tönkretehet egy alakuló kapcsolatot, ha kiderül hogy a palinak kicsi."

Igen, csakhogy te erről akkor értesülhetsz, ha veled ez történik, tehát függetlenül attól, hogy valóban azon bukott-e a kapcsolat, te gondolhatod azt. Én viszont nő vagyok, tehát nem csak saját tapasztalatom van, hanem egy csomó más nőé is, akiknek nem áll érdekükben hazudni nekem. Tetszik vagy nem, a nők bizony kibeszélik a pasikat. A nagy számok törvénye alapján sokan találkoztunk már kisebb méretekkel és nem nyilván nem mind tartott örökké, hanem valamelyik fázisban véget ért. Na, most ezek a pasik mind gondolhatják a méretük miatt. A valóságban meg összesen 1 ilyenről hallottam életemben és maga a szex még ott is megtörtént, csak folytatás nem lett. Az ok meg valóban az volt, csakhogy a srácnak konkrétan mikropénisze volt. Tudod, mi az??? Egy betegség. Nem 11-13 centikről beszélünk...

2022. okt. 18. 21:43
 15/27 anonim ***** válasza:

Te kezdted azzal hogy baromság, tehát te minősítettél másokat.

Nagyon tévedsz, nem csak akkor értesülhetek, ugyanis elmondhatják nekem.

Pont te vagy az, aki mások véleményét/tapasztalatait ignorálod, mint 11 és 13 női kommentet is.

2022. okt. 18. 21:51
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a vastagság sokkal fontosabb, mint a hosszúság. Sőőt, a hosszú pénisz több esetben okozott már fájdalmat együttlét során.

Egy normál hosszúságú pénisszel és kellő ügyességgel mindent meg lehet oldani ;)

2022. okt. 18. 22:00
 17/27 anonim ***** válasza:

#15! Az volt a kérdés, hogy ti mit tapasztaltatok? Az én tapasztalatom az, hogy ez egy baromság, mert a való életben nincs akkora hiszti ebből, mint ezen az oldalon. Senkit nem minősítettem ezzel.

Ignorálom? Az mit jelent? Hogy nem reagálok arra, aki nem szól hozzám? Valóban nem. A kérdezőknek válaszolok, neked azért írtam, mert te hozzám szóltál, a 11 és a 13 pedig nem. Egyébként nem gondolnám, hogy nők lennének, sokkal inkább el tudom képzelni,hogy te írtad másik profilról.

Mivel a kérdésre már válaszoltam, a vitát befejeztem veled.

2022. okt. 18. 22:01
 18/27 anonim ***** válasza:

#16...egy vastag pénisz is a nagy péniszek közé tartozik. Van akinek a hossz a fontosabb, van akinek a vastagság, nekem a kettő kellemes kombinációja adja meg az élvezetet. De ne próbáljunk úgy tenni mintha:

1. olyan sok rövid de bazi vastag pénisz lenne, mert általában arányosan változik

2. mintha vastag péniszből sokkal több lenne mint "nagy" vagy hosszú péniszből. ugyanúgy ritkább egy jó markos farok, mint ahogy egy nagy, hosszú is.akik itt a 10-14 centiken lovagolnak, azoknak általában vékony is szokott lenni.

2022. okt. 18. 22:07
 19/27 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Privátra: Természetesen nem. Hozzászólásomban mindent leírtam. Ha az nem elég, akkor menthetetlen vagy.

2022. okt. 18. 22:15
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen viszonylagos a kerdes. Ahogy elottem is irtak a kerdes hogy passzoltok e a mereteket es igenyeket tekintve.

Nekem atlagos hossz mellet nagyon vastag ( ez tobb partnerem velemenye)

Viszont volt ahol lotyogtem meg igy us, es tobb esetben nem tudtam bevezetni vagy csak nehezen.

A nagyon kicsi lehet hogy tenyleg gond, de nem mindig kicsi az amit avtulajdonosa annak hisz.

2022. okt. 19. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!