Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem sablonosan bókol egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem sablonosan bókol egy férfi akkor az egy nagyon szép nőnek is tetszeni fog?

Figyelt kérdés

Tehát ugye a szép nőknek általában már könyökükön jön ki a sok bókolás már csak az insta kommentek miatt is, de ezek általában ilyen sablonok hogy:

-Jaj de szép vagy

-Jaj de szépek a szemeid hú

-Jaj de szép a hajad

Kb bárkinek lehet copy pastel írni mondani.

Viszont ha megragad valami nagyon egyedit a férfi a nő külsején pl az anyajegy az arcán, vagy a mosolygödröcskéi vagy ilyesmi akkor az jó lehet?

2022. okt. 17. 18:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem.
2022. okt. 17. 18:14
 2/6 anonim ***** válasza:
40%
Nem érdekli, a nagyon szép nő eleve hozzá van szokva hogy így vagy úgy bókolnak. Az érdekesebb aki nem bókol
2022. okt. 17. 18:22
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
2,ez nem igaz. De még ha lenne is anyajegy az arcomon, ami, hála az égnek, nincs, sem örülnék, ha vki azt dicsérgetné... Inkább mondja, hogy milyen szép zöld a szemem vagy a szám formája, stb. Vagy csak simán annyit, hogy szép vagyok. Csinos vagyok és vonzónak tart. És jó velem beszélgetni, értelmes vagyok. Menjünk erre meg arra, stb. Ha valakinek csak a külsejét dicséred, az előbb utóbb le fogja vágni, hogy mire kell neked valójában...
2022. okt. 17. 18:36
 4/6 anonim ***** válasza:
87%
Nekem azt dicsérje, milyen ember vagyok. A külső múlandó.
2022. okt. 17. 18:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, főleg ha valami olyat dicsérsz rajta, mint egy anyajegy. Emlékezetesebb lesz, mintha azt mondanád, hogy szép a szeme, ez igaz, de nem feltétlenül fogja jobban értékelni. Nem tudok olyan szituációt elképzelni, ahol a milyen szép az anyajegyed bókot tényleg annak tudnám venni és ne lenne nagyon nagyon fura.
2022. okt. 17. 18:57
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet szimpatikus az udvarlás típusa akkor is, ha a nő mégis úgy dönt, hogy nem... azért még mindig fontos ezen kívül a fizikai vonzalom, a közös értékrend, érdeklődési kör. Meg vannak olyan nők, akiknek a sablonos bók is tetszik (vagy azért, mert annyira egybites ő is, hogy más nem is jutna neki sem az eszébe, vagy mert érzi, hogy őszinte volt pl.)
2022. okt. 18. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!