Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szomorú lennél ha 24 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szomorú lennél ha 24 éves korodig nem lett volna még párkapcsolatod?

Figyelt kérdés
Úgy érzenéd hogy elúszott a fiatal korod?
2022. okt. 16. 20:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%

Nekem lassan 26 évesen nem volt senkim, és nem is csókolóztam. Nincs ebben semmi durva, sok férfi akkor kell a nőknek amikor családot akarnak alapítani, akkor egy nyugodt jól kereső férfival fognak. Bár ezek az ilyen 28-30 felett már nem a lobbanó tiniszerelmek, hanem inkább egy érdek, jól felfogott gazdasági nézet alapján.

Nem egy ismerősöm így volt 25-30 felett lett elsőnek párt, amikor már a nőknek inkább az anyagi javak, megbízhatóság számít.

15-20 közt több lány ismerősöm, elég kétes alakokkal volt együtt, volt olyan aki betörésekből élt, és mégis vele volt 16 évesen, most 25 évesen egy sikeres üzemvezető mérnökkel van együtt. De sok ilyen van, tiniként mindegy csak jól nézzen ki, felnőtt korban meg már nem ez a divat.

Bétabux jelenség angolul már le van írva.

Sok férfit a nők nem tudnának párnak elképzelni, nem tetszik a külseje, de az az igazság ketyeg a biológia óra, és gyereket kell vállalniuk, ilyenkor már nem elég egy rosszfiú, már jófiú kell. Az eszükre kell hallgatniuk.

2022. okt. 17. 09:01
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Két hét múlva leszek 24. Nekem se volt sose kapcsolatom. Rengeteg férfivel ismerkedtem,de egyikkel sem lett semmi, volt amelyikkel én nem akartam volt amelyik ő nem akarta. Nem vagyok szomorú , úgy vagyok vele ha megvan írva nekem valaki megtalálom, ha nem és egyedül maradok azt is elfogadom. :)
2022. okt. 17. 09:39
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Szomorúnak szomorú, de azért ez nem a te hibád. Ez egy ilyen hely. Azt csodálom, hogy itt még élnek emberek és nem menekült el mindenki/lett öngyilkos.
2022. okt. 17. 10:18
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Bánt, de már beletörődtem. Egyszerűen nem tudok azonosulni a nők 99%-val. Akivel meg igen, az vagy mást szeret, vagy nem illünk össze egyéb okokból kifolyólag.

"Nincs ebben semmi durva, sok férfi akkor kell a nőknek amikor családot akarnak alapítani, akkor egy nyugodt jól kereső férfival fognak."

A-ha. Hát én inkább macskákkal, egyedül halok meg, minthogy egy ilyen érdekkapcsolatba belemenjek. Arról nem is beszélve, hogy jellemzően ezek a nők is a macsó menőcsávókat (incelek nyelvén: Chad) kergették fiatalabb korukban, akik meg jellemzően kihasználták őket, miközben minket a húszas éveinkben le sem tojtak a nők.

Szóval nem tudom. Ebből nem lenne őszinte kapcsolat.

22F

2022. okt. 17. 14:48
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

"15-20 közt több lány ismerősöm, elég kétes alakokkal volt együtt, volt olyan aki betörésekből élt, és mégis vele volt 16 évesen, most 25 évesen egy sikeres üzemvezető mérnökkel van együtt. De sok ilyen van, tiniként mindegy csak jól nézzen ki, felnőtt korban meg már nem ez a divat."

Hidd el, közben titokban továbbra is a jóképű betörőre gondol...

2022. okt. 17. 14:49
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

#11: "15-20 közt több lány ismerősöm, elég kétes alakokkal volt együtt, volt olyan aki betörésekből élt, és mégis vele volt 16 évesen, most 25 évesen egy sikeres üzemvezető mérnökkel van együtt. De sok ilyen van, tiniként mindegy csak jól nézzen ki, felnőtt korban meg már nem ez a divat."

Sok üzemvezető mérnök meg hasonlóan van vele, mint más kérdések alatt azok a feminácik, akik felsorolják, hogy ők bizony olyan férfival sose lennének együtt, aki

- volt valaha prostizni.

- volt valaha alkalmi kalandja.

- nincs diplomája.

- nem keres 400 nettó felett.

- mamahoteles

- 30 felett nincs lakása, kocsija.

- volt valaha pszichiátriai kezelés alatt.

- nem szimpatikusak a barátai. (madarat tolláról ugye)

remélem nem hagytam ki semmit, napestig sorolhatnám.

Elég szomorú, hogy miközben a nők igényei egyre magasabbak és egyre triviálisabb indokokkal zárnak ki az ismerkedés lehetőségéből is férfiakat, ezzel párhuzamban meg magas kaliberű férfiak térden csúszva versengenek ilyen kis szutykokért, akikbe párszáz éve egy pocakos, kopaszodó földesúr a farkát nem rakta volna bele ingyen, udvarlás nélkül sem, maximum leköpi.

Most meg jóképű, kisportolt, Kucsera Gábor külsejű mérnök informatikusok versengenek az ilyen nőkért. Kifordult magából a világ...

2022. okt. 18. 04:34
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ha valaki nem tud angolul az fordítóval is elég jól érthető, amúgy 11es válaszoló voltam.

Az a lényeg, míg 2008ban a 18-30 év közti férfiak 10%a élt évek óta szex nélküli életet az 2018ra 28%ék lett.

Valamint a 18-30 év közti szűzek száma férfiaknál is megháromszorozódott 2008 és 2018 között.

Ezek hivatalos amerikai kutatások.

Nekem több olyan sulis társamért 17-18 éves lány sulis társamért versenyeztek a férfiak akik még 18 évesen gimi elsőbe jártak, nem volt jövőképük, napi fél doboz cigit elszívtak. Később mindnek lett gyereke.

Akik meg jól tanultak, volt életcéljuk pl.: jó diploma, jó szakma, de sajnos átlagos külsővel rendelkeztek azok bukták a párkeresést, többnek 25-30 felett lett párkapcsolata, de szintén jó párnak nem is volt azóta se 30 évesen nője.

Elég durva infláció van, ha nő vagy, akkor gyakorlatilag akármit elnéznek neked, mivel ismerőseim, és én is falun lakok, így ismerem az embereket. Sok semmirekellő nő, simán összejön egy jól kereső, elit férfival, a szüleim generációja meg megriad, ők együtt? Hogy hogy? Ez egy tök intelligens, több szakmával rendelkező mesterember, egy 8 osztályos, lusta buta nővel. Hát elég baj ez, hogy egy férfi örül ,ha összejön vele bármilyen nő, csak legyen.

Lehet szidni a férfiakat, mert van bennük hiba, oké. De lassan oda jutottunk egy átlagos férfinak át kell úszni az óceánt, miközben egy nőnek pocsojába se kell lépni, akkor is összejön.

Durván külső alapján válogatnak a lányok, míg egy férfi gond nélkül összejönne egy szürke egér csendes lánnyal. Addig egy lány, egy csendes szerény átlagos, normális srácra rá se néz.

2022. okt. 18. 10:51
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Ezt láttam be én is.

Én "csak" egy villamosmérnök srác vagyok, "csak" egy kis örökölt, okosba' felújított garzonlakásom van, meg egy 22 éves autóm.

Nem kellek.

Hát akkor evvan'. Inkább kimegyek motorozni a határba'.

2022. okt. 18. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!