Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel hívhatom fel magamra egy 24 éves srác figyelmét a legjobban? Már nagyon régóta tetszik de nem tudom véletlenül vagy direkt nem veszi a lapot?
Gáz ha pl szexel kapcsolatos két értelmű megjegyzéseket dobok be a beszélgetésünkbe? Vagy az nem indítja be a pasikat?
Vagy egyszerűen csak legyek vele kedves, vidám, segítőkész, stb?
Mi a titok? 😜
Sok srác van, aki a lány kezdeményezésére vár.
Ha neked nem jó az ilyen, akkor nem lesz semmi sajnos.
Fú ezek a feminás cikkek 😅
Egyébként a nyílt kezdeményezés a legjobb szerintem. Ha nem akar tőled semmit, akkor el tud utasítani és nem kell hónapokig játszmáznod meg kelletned magad.
Én egy buliban csak futtában találkoztam egy pasival, másnap ráírtam, hogy nem volt alkalmunk jobban megismerni egymást. Elhívott randira, már a vőlegényem. 🤷♀️
Fú ezek a feminás cikkek 😅
"régóta tetszel, elmegyünk randizni? ennyi a naaaaaaagy titok."
"Egyébként a nyílt kezdeményezés a legjobb szerintem. Ha nem akar tőled semmit, akkor el tud utasítani és nem kell hónapokig játszmáznod meg kelletned magad.
Én egy buliban csak futtában találkoztam egy pasival, másnap ráírtam, hogy nem volt alkalmunk jobban megismerni egymást. Elhívott randira, már a vőlegényem. 🤷♀️"
Legjobb válasz a direkt és félreérthetetlen út. Bár benne van hogy szexelnél is vele, ha így van az nem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!