Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Volt már mérnök vagy informatikus párotok?
"Jajistenem 🤣 ez a mérnökinfós az új 170/100-as Shrek? Váltott műszakban dolgoznak? 🤣"
Ti meg vagytok olyan hülyék, hogy belőletek éljen a pali. Igen te is hülye vagy.
Tudod mit 11, én zöldet nyomtam. Mert igazad van! (Én vagyok akit idéztél).
Mondjuk ha törölnék az ilyen gyökerek állandóan ismétlődő kérdéseit, nem lenne mire válaszolni 🤷
Infos pasimvolt. Nokkel ismerkedett es kirugtam.
Mernok vagyok en is. Most tobbszoroset keresem ,mint o.
Erre vered? XD
Na és akkor mi van, hogy én csak érettségivel és 2 felsőfokú nyelvvizsgával többet keresek, mint a mérnök végzettségű vőlegényem? Akkor most ő golddigger? XD
Nem, de hajtott/hajt rám hasonló, asszem mérnökinfós végzettségű, valami multinál dolgozik.
Nem nagyon tud érdekelni, ráadásul évek óta stabil kapcsolatban vagyok a művészettörténész párommal. :))
A férjem is az.
Én meg ápolónő, és többet keresek, mint ő (Svájcban élünk, itt a dipl. ápoló ugyanolyan kezdővel indul, mint a mérnök).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!