Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak szerintem sirnak tobbet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem sirnak tobbet a ferfiak amiatt,hogy nem kellenek senkinek?

Figyelt kérdés

En mindig azt hittem,hogy a nok azok, akik ra vannak allva arra,hogy jaj egyedul nem tudok elni,kell valaki, de egy ideje azt veszem eszre,hogy inkabb a pasik csinaljak ezt..

A szex hianya miatt lenne?

2022. okt. 15. 05:57
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem ez nemtől független.
2022. okt. 15. 06:22
 2/10 anonim ***** válasza:
89%

"Szerintem ez nemtől független."

Az úgynevezett csúnya lány az egyetlen, akitől eddig itt ezt láttam, már bocs. Tudnál további példákat linkelni nőkre, mondjuk akkora arányban, amennyit az itteni incelgárda napi átlagban produkál?

2022. okt. 15. 06:41
 3/10 anonim ***** válasza:
91%

Az enyém azért sír mert túl nyomulok! Igen mert nagyon akarom!

Utána meg tanácsokat kér mit lehet az ilyennel kezdeni! Hát ne kezdjen semmit elegem van!

2022. okt. 15. 07:23
 4/10 Noren1989 ***** válasza:
100%

Szimplàn csak itt hangosabbak vagyunk.

#Egy sírdogàló, puncihiànyos férfi

2022. okt. 15. 08:11
 5/10 anonim ***** válasza:
28%
A férfiaknak több okuk van rá, mert férfiből tényleg sok van, aki nem kell senkinek, míg nőből mindenki kell valakinek.
2022. okt. 15. 08:20
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Kedves 2-es! Postás voltam 10 évig. Sok sok embert ismertem. Sokan előbb utóbb megnyíltak. Hidd el teljesen nemtől függetlenül sírnak az emberek a kérdésben említettek miatt. Nem a szex hiánya miatt. Sokan társas lények. Van aki szeret egyedül élni. Ők vannak kevesen. Egyszerűen társra vágynak. Nők s férfiak egyaránt. Talán a nőknek annyival nehezebb, hogy ők attól félnek, hogy csak szexre kellenek . Az meg a többségnek nem pálya. Rokonságomban is azt látom, hogy nők, férfiak társat keresnek. Válásuk után. Ki előbb, ki később. Az is igaz, hogy aki keres az talál.
2022. okt. 15. 10:16
 7/10 anonim ***** válasza:
91%
többet sírunk de van is alapja
2022. okt. 15. 10:35
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

"Aki keres, az talál"

Hangzatos,régi mondás -de egyáltalán nem fedi a valóságot. Saját életemben bőven tapasztaltam.

2022. okt. 15. 11:40
 9/10 anonim ***** válasza:
nem a szex ha nem vannak emberek akik társas fajták.. van akinek évekig nincs majd hiányzik neki egy nő akivel tudnak filmezni, kajázni és otthon feküdni.
2022. okt. 15. 18:14
 10/10 anonim ***** válasza:
8. Rám ez igaz, csak nem feltétlenül a párkapcsolatokban.
2022. okt. 16. 19:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!