Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedem egy férfival, elég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedem egy férfival, elég tehetős, 2. randin mondta repüljünk ki a repülőjével Milánóba.Érdemes elmennem velem, vagy későbbre maradjon az ilyen kirándulás?

Figyelt kérdés

Barátnőim szerint ne hagyjam ki.

De én mégis soknak gondolom még az elején az ilyen utakat.

De azt se szeretném hogy megsértődjön.

2022. okt. 13. 20:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%
Ez nem az a Tinderes csaló?
2022. okt. 13. 20:59
 2/14 A kérdező kommentje:
Már találkoztunk randira hozott pár ajándékot, bár előre kértem max egy szál virágot hozzon.
2022. okt. 13. 21:00
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
repülőgépen rád mozdul.. hova menekülsz?
2022. okt. 13. 21:02
 4/14 anonim ***** válasza:
97%
Ahhh visszatértél. Rég láttunk. Mesélj még.
2022. okt. 13. 21:02
 5/14 anonim ***** válasza:
96%
Istenem ezek a pasik által írt kamukérdések... 🤦🤡
2022. okt. 13. 21:03
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Értelmes nő nem megy el majdhogynem vadidegennel utazgatni... ki tudja, hova visz ténylegesen... ha meg tényleg Milánóba visz, azért azt is érdemes tudni, hogy nem a két szép szemedért pénzelnek ennyire nőket pasik, általában van hátsó szándékuk (adósukká akarnak tenni és irányítani akarnak - volt egx távolabbi ismerősöm, akit megpróbált a pasas mindenfélével megvásárolni... a végén a lakásból nem mehetett ki, mert ment az ordítás, hogy "azt csinálod, amit mondok, mert én tartalak ki")
2022. okt. 13. 21:05
 7/14 A kérdező kommentje:

Azért nem szeretném hogy kitartson, mert van munkahelyem.

De a meghívás azért jólesett.

2022. okt. 13. 21:07
 8/14 anonim ***** válasza:
71%
Ki volt az a Rogán Tóni? Nekünk elmondhatod, tudunk titkot tartani!
2022. okt. 13. 21:10
 9/14 anonim ***** válasza:
96%

Gyanús ez az 50%-os lepontozás. Te az a női nickes pasi vagy aki tegnap a minden randi előtt feltöltetett száddal és arcoddal, meg a szilikonmelleiddel idétlenkedtél meg hogy a pasi majd úgyis fizet mindent ha már jártok?

(Írt privit annál a kérdésnél, onnan tudom a nevét, hogy tényleg női nicken szórakozik.)

2022. okt. 13. 21:14
 10/14 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%

Gyere szívem! Te vagy álmaim nője!Remélem, jók a fogaid, mert arra gondoltam, hogy első randin felviszlek a kis MiG-29-emmel a sztratoszféra külső rétegeibe, ahonnan látszik a Föld görbülete. :D

Férfiként, komolyra fordítva a szót: Nem érzed egy kicsit abszurdnak ezt a dolgot? Itt valami kanyhalóság lesz... De lehet csak én vagyok paranoid.

2022. okt. 13. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!