Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a videó is egy tökéletes példája annak hogy a nők a külsőre mennek?
Rengeteg küzdött, edzett, nélkülözött a srác. A csaj le se sz*rta azután sem, hogy rengeteget fogyott. Tehát ha nem vagy kész alfahím akkor pont otthagynak a francba és rohadj meg egyedül.
Szoval semmit sem bizonyit? Ok :D :D. Akkor legyen igy. Nekem mindegy egyebkent, mint mondtam tisztaban vagyok azzal noknek csak a kulso szamit, tolem meg hazudozhatsz amit akarsz, nekem tovabbra is csak ronda noim lehetnenek a sajat szintemrol. A videon szereplo hulyehez hasonlok is megtanuljak ugyanezt. Valaki elobb valaki utobb.
21
Mégis mit tudsz te az emberről, a lélekről és az érzésekről? :DD Deklaráltan kihasználtál nőket, és még büszke is vagy rá. Még szép, hogy fingod sincs az emberi kapcsolatokhoz.
#16: "pedig en muveltebb, intelligensebb es sokkal jobb humoru vagyok"
Aha, és ezt mi higyjük el, mert te azt mondtad.
Ugyan mondjál már egy példát arra a fene nagy műveltségedre. Miben mutatkozik meg?
Pedig igaza van, mert igenis a külső dominál.
Teljesen másképp viselkedsz, másképp beszélgetsz, amblokk másképp állsz hozzá egy olyan pasihoz aki tetszik külsőre.
A srác a videóban meg élő példája annak, hogy van akik lefogy de akkor sem vonzó.
Ha ronda vagy csak kompromisszumos érdekkapcsolataid lehetnek, olyan nővel aki tetszene is totál esélytelen.
"Ha ronda vagy csak kompromisszumos érdekkapcsolataid lehetnek, olyan nővel aki tetszene is totál esélytelen."
Csak a fair play jegyében természetesen ronda nők se jókedvükben állnak le rondákkal, nekik is kényszermegoldás ez.
24
Ronda férfinak esélytelen olyan nőt találni, aki tetszik neki? CSAK NEM uniformizált az ízlésetek? :DD
Vannak eltérések az ízlésekben, de mindenkinek van szeme, ahogy szokták mondani.
Ez mindkét nemre igaz!
Úgyhogy be lehet fejezni a mellébeszélést.
Ja persze tudjuk, te valami különleges ember vagy, akire mindez nem igaz.
27
Nok kepmutatok es legalabb olyan felszinesek, mint ferfiak, ha nem jobban (ugye noknek penz es penisz meret is szamit kinezeten kivul, fasziknak csak kinezet szamit) es mint latszik
a videon meg van par felnott hulye, aki hisz a mesekben... o baja. Most talan megtanulta a lecket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!