Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez a videó is egy tökéletes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a videó is egy tökéletes példája annak hogy a nők a külsőre mennek?

Figyelt kérdés

[link]

Rengeteg küzdött, edzett, nélkülözött a srác. A csaj le se sz*rta azután sem, hogy rengeteget fogyott. Tehát ha nem vagy kész alfahím akkor pont otthagynak a francba és rohadj meg egyedül.

2022. okt. 13. 13:31
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
16%
Csak a kulso szamit, nok szeretnek hazudni, de neked ettol meg nem kell hulyenek lenned, hogy bevedd a hazugsagaikat. Noknek arc szamit elsodlegesen. Nem akarom a sracot bantani, de ez a csaj magasabb szinten van nala. Fogyas helyett inkabb anyagiakat kellett volna neki felfuttatni havi 10 millio koruli szintre. Egybol ennel a csajnal joval magasabb szintu noi lennenek.
2022. okt. 13. 14:50
 12/37 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Nem láttam a videót, mert lényegtelen. Mindenki a külsőre megy, csak az a kérdés kinek mi tetszik és mi a toleranciaszint, mi az eleve kizárt kategória. Egy nő, ha arra utal, hogy fogyj le és akkor összejön veled, az kuka,ilyen nincs.
2022. okt. 13. 15:20
 13/37 anonim ***** válasza:
89%

11

Nem CSAK a külső számít. Az a baj, hogy ti végletekben gondolkodtok. Ha egy nő kifejezi, hogy fontos számára a vonzalom, akkor rögtön a torkának ugrotok, hogy felszínes. Ha viszont hangot annak, hogy neki vonzó egy férfiban a humor meg a kedvesség, akkor azonnal ugrotok, hogy "Összejönnél Quasimodóval?" Egyszerűen félelmetes az a csőlátás, amit titeket jellemez...

2022. okt. 13. 15:34
 14/37 anonim ***** válasza:
7%

13

Pontositsunk. Elso a kulso emiatt ez a donto. Hogy mellette te milyen vagy az irrelevans, ha nagyon jol nezel ki mindent el fognak nezni. Parskereses kulsorol szol. Lehetsz barmilyen, ha kulsore nem tetszel nem lesz semmi. Ezert irrelevans. Tolem hazudozhattok akarmennyit en mar elmultam 15 eves, hogy bevegyem a meseket. De ahogy latod vannak meg hulyek, akik hisznek a meseben, nekik a "hard way" kell megtanulni mi a valosag.

2022. okt. 13. 15:43
 15/37 anonim ***** válasza:
90%

14

Jaja, pontosan erről a csőlátásról beszéltem. Köszi a demonstrácót. :DDDDDD

2022. okt. 13. 15:51
 16/37 anonim ***** válasza:
7%

15

Akkor segits nekem valamiben. Ronda letemre nekem csak szep nok tetszenek messze a szintem felett. Tinderen kb 5-10 000 nobol nulla (NULLA) match. Eloben is mindig elhajtottak, szoba se alltak velem. Jokepu haverjaim meg tele vannak mindig nagyon szep nokkel pedig en muveltebb, intelligensebb es sokkal jobb humoru vagyok (ennyi bekepzeltseget engedj meg nekem, ha mar igy lerondaztam magam). Egyszer megelegeltem, kivancsi lettem a humor/intelligencia/onbizalom/kilepes/besugarzas baromsag szamit-e igy viccbol jatszottam a bajgunart par ronda nonek. 3-bol 3 meglehetett volna siman, ha engedem, csak nem volt gusztusom ronda noket megdugni.

Meselj hogy illeszkedik ez a te mesedbe?

2022. okt. 13. 16:02
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
Áh, te vagy az a nyomorult, aki folyamatosan azzal henceg, hogy miként manipulálta, használta ki, majd alázta meg a csúnya barántőit. Nos, hadd kételkedjem a lelki kvalitásaidban, ha nem haragszol. :DDDD
2022. okt. 13. 16:04
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

16

Sosem mondtam, hogy a nők kedvencei a randa pszichopaták.

2022. okt. 13. 16:06
 19/37 anonim ***** válasza:
8%

18

Nem a kerdesre valaszoltal ill. ha jol ertem azt mondod a ronda nok nem nok?

2022. okt. 13. 16:08
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

19

Kétségbeesett nők manipulálását gondolod a naaaaagy ellenérvnek?

Nyilván az a nő, aki alig kap valami figyelmet, egy rosszindulatú pszichhopata közeledéséért is hálás egy ideig. Ez semmit sem bizonyít.

2022. okt. 13. 16:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!