Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek, így ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek, így ismerkedni?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy mivel külföldön vagyok, és magányos egy a4 lapra vagy "táblára" rá írnám szépen ,,I'm looking for a girlfrend! 💖" vagy valami hasonlót... és amelyik lányon láttom, hogy rám néz és szimpatikus, annak elő venném a lapot tisztes távolságról kb. 3 vagy 8 méterről muttatnám neki, és figyelném közben a reakcióját, közben picit mosolyognák, és a melkasomra is mutatnák, hogy ,,én itt vagyok neked" hogy legyek picit vicces, hogy tompitsam a helyzet komolyságát. :)

Nincs társkeresőzni, vagy eljárni azért csoportos programokra, hogy hátha ott találok valakit.

És így túl tolakodó sem lennék, de mégis vállalnám magam a nők előtt, hogy,,ez vagyok én, itt vagyok ismerkedni akarok." Így tudná egyből, a másik fél, hogy mit akarok, nem kellene találgason magában, hogy barátkozni akarok vagy többet szeretnék.

És igy én választanék, olyat aki igazán tetszene,(tudom a belső is fontos...)

Ma például futásból haza jövet 4 lány tornázot a parton, az egyikel szemeztünk annak lehetett volna mutatni a "tablat" vagy az a4 lapot.

Valamelyik nap meg egy kávézobol egy lány nézet ki rám az ablakon. Nem állítom, hogy tetszetem nekik de kedves nyitott lányoknak tűntek, egy próbát megért volna.

Egyébként adok magamra, csak túl magamnak való vagyok, de mégis vágyom egy nő közelségre,ölelésére.

30/F szűz, még barátnőm sem volt.

2022. okt. 12. 23:34
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményed. :)
2022. okt. 29. 20:09
 12/15 anonim ***** válasza:
6. Te aztán 16 évesen megtudod mondani a tutit egy 2 xer annyi idős embernek ..
2022. nov. 1. 19:05
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
A nők azt szeretnék hogy ne EGY nő kelljen a férfinak, hanem Ő kelljen. Ezért ha ilyen táblát írsz, amiből annyi jön le hogy neked kb mindegy ki, csak nő legyen, azzal normális, magára valamit is adó nőt nem fogsz találni.
2023. márc. 27. 00:15
 14/15 anonim ***** válasza:
66%

Akkor miért nem azt írod a táblára, hogy meginnál velem egy teát?

Minthogy direkt barátnőt keresel táblát tartogatsz.

2023. márc. 27. 18:46
 15/15 anonim ***** válasza:
Szia! Melyik orszàgban vagy?
2023. márc. 28. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!