Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek, így ismerkedni?
Arra gondoltam, hogy mivel külföldön vagyok, és magányos egy a4 lapra vagy "táblára" rá írnám szépen ,,I'm looking for a girlfrend! 💖" vagy valami hasonlót... és amelyik lányon láttom, hogy rám néz és szimpatikus, annak elő venném a lapot tisztes távolságról kb. 3 vagy 8 méterről muttatnám neki, és figyelném közben a reakcióját, közben picit mosolyognák, és a melkasomra is mutatnák, hogy ,,én itt vagyok neked" hogy legyek picit vicces, hogy tompitsam a helyzet komolyságát. :)
Nincs társkeresőzni, vagy eljárni azért csoportos programokra, hogy hátha ott találok valakit.
És így túl tolakodó sem lennék, de mégis vállalnám magam a nők előtt, hogy,,ez vagyok én, itt vagyok ismerkedni akarok." Így tudná egyből, a másik fél, hogy mit akarok, nem kellene találgason magában, hogy barátkozni akarok vagy többet szeretnék.
És igy én választanék, olyat aki igazán tetszene,(tudom a belső is fontos...)
Ma például futásból haza jövet 4 lány tornázot a parton, az egyikel szemeztünk annak lehetett volna mutatni a "tablat" vagy az a4 lapot.
Valamelyik nap meg egy kávézobol egy lány nézet ki rám az ablakon. Nem állítom, hogy tetszetem nekik de kedves nyitott lányoknak tűntek, egy próbát megért volna.
Egyébként adok magamra, csak túl magamnak való vagyok, de mégis vágyom egy nő közelségre,ölelésére.
30/F szűz, még barátnőm sem volt.
Ha leszolittom akkor ideges vagyok közben, de viccesnek is kellene lenni, ahhh...nehéz...azért látnám a táblás módszert jónak mert az egyértelmű lenne, hogy ő is nyit felém még mielőtt hozzá szólnék.
Amúgy köszönöm a véleményed, mindenki véleménye érdekel. :)
Bocsi, de nagyon rossz ötlet, szánalmasnak találnám
26/N
Ultragáz amúgy, bró, de tényleg. Az nagyon súlyos, hogy miközben írtad, nem esett le, hogy szétcringelnék a fejüket szegény nők. Ha már szimpatikus és beállsz elé és odaszólsz neki, hogy nézzen rád, akkor ne táblát lobogtass előtte, az Isten áldjon meg, hanem mondd neki, hogy szimpatikusnak találod és volna-e kedve meginni veled egy kávét. Kész. Ennyi. Ennyire egyszerű és semmit nem kell túlagyalj, mert ha szimpatikus vagy neki, akkor igent mond majd, ha meg nem, akkor nemet. Kész. Ennyire faék egyszerű. Úgyhogy bátran menj oda hozzá, azt közöld vele, hogy mi a szitu.
Egyébként annyi ilyen trükköt olvasni itt, most te táblát akarsz lobogtatni, pár napja random papírt akart a gyerek a nő kezébe nyomni, amin a telefon száma van, aztán az összes ilyen beszari trükkön a nők 99,99999999999%-a agyvérzést kap és szánalmasnak tartja. Azt szereti a nők 99,99999999999%-a, ha odaállsz elé és közlöd vele határozottan, hogy mi a szitu. És ha azt mondja, hogy nem, akkor elfogadod, bocsánatot kérsz a zavarásért, hátra arc és ennyi volt, next!
De az ilyen szánalmas trükköket ne már, még oviban esetleg, de felnőtt férfi fejjel fussa már többre tőled, pls.
Határozottan állj oda elé, s hívd meg egy kávéra. Hajrá, bajnok! 💪 Én drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!