Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Soha nem próbáltam még meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem próbáltam még meg csajozni? 30 vagyok.

Figyelt kérdés

Középiskolából ered minden. Volt egy nagyon szép lány akibe szerelmes voltam. Ő ezt tudta szerintem és barátként kihasznált nagyon csúnyán 2 éven át. Anyagilag, minden téren, én meg örültem, hogy barátilag a közelébe lehetek. Majd amikor már nem voltam hasznára, az Apám csődbe került és nem tudta meghivatni magát luxusnyaralásokra, éttermekbe, nem vettem a szüleim pénzén drága holmikat neki, akkor a fél város előtt hordott el mindennek. Amikor csődbe kerültünk, akkor nem nagyon vette már fel a telefont, én meg személyesen egy véletlen találkozáskor egy helyi bár előtt kérdőre vontam. Ott üvöltözött velem. Azt mondta, nézzek bele a tükörbe, nézzek magamra, egy hányinger vagyok, amikor 1 méternél közelebb voltam hozzá, úgy kellett a hányást visszanyelnie, szálljak le róla és tudja, hogy szerelmes vagyok belé, ezért szánalomból megengedte eddig, hogy a közelében legyek de ennek vége és ha nem hagyom békén meg fog veretni. Meg azt is mondta, hogy nincs nő aki velem leállna, mert olyan visszataszító vagyok, mit gondolok miért nincs barátnőm, amikor mindenkinek volt már? Nagyon sok korombeli volt ott, sokan nevettek, főleg lányok. Másnap a iskolában több jelenlévő lány is nevetgélve hányást imitált amikor meglátott.

Innentől többet nem is próbáltam csajozni. Semmit. A szüzességemet is prostituálttal vesztettem el, csak velük voltam eddig. Nevessetek ki nyugodtan, de még soha nem csókolóztam! Ezt ugye prostinál nem nagyon lehet, meg olyan szerelmes dolog amúgy is.

Most volt osztálytalálkozó a hétvégén és ott az egyik csaj már részegen azt mondta, hogy én tetszettem neki a suliban amúgy. Egy szép lányról van/volt szó! Nem tudok azóta se mit kezdeni ezzel az információval, elég hihetetlen. Ha valahogy is néznék ki, akkor biztos lett volna valami, hiszen a legrondább férfiakon kívül mindenkinek van barátnője. Visszagondolva előfordult az évek alatt, hogy néztek engem kedvesnek tűnő nők. Mindig azt hittem azért, mert nem láttak ilyen ocsmány szerzetet és cirkuszi látványosságként néznek meg. Vagy volt egyszer, hogy két egyetemista csaj jött velem szemben az utcán, már messziről néztek engem, majd ahogy közelebb jöttek is, az egyik végig a szemembe nézett, majd valamit beszéltek és nevettek. Amikor hátrafordultam, akkor ez a csaj is úgy volt és akkor is nézett engem. Napokig ki voltam borulva, hogy ennyire kinevettek engem nyilvánosan. A barátaim, családtagjaim semmit sem tudnak ezekről a dolgokról, szégyellem! Soha nem engedem szóba hozni a témát, hogy nekem miért nincs senkim. Amolyan harmadik neműként kezelem magamat ilyen helyzetekben, akinél fel se merül a dolog. Sokan azt is hiszik, hogy rejtőző meleg vagyok, de örülök is neki, legalább nem piszkálnak.

Mit gondoltok? Elkéstem már rég azt tudom. Fogalmam sincs mit kell csinálni egy nővel, mit kell mondani, hogyan kell bánni vele. Amit leírtam, azok alapján ti idegenként mit gondoltok? Képet nem tudok küldeni senkinek, olyan helyen dolgozom, hogy csúnyán megjárnám ha elterjedne a képem ezzel a kiírással. Még ki is rúgnának, megszégyenülnék a kollégák előtt.

2022. okt. 12. 14:58
 1/6 anonim ***** válasza:
4%
Szep nok ilyenek, megtehetik. Te voltal a hulye, mert hittel a mesekben, hogy egy szep no leall egy szinten alulival. Ezt sajat hibanak kell elkonyvelned. Sajnalom. Amugy ronda nokon nagyon jol le lehet verni minden frusztraciod. En is alaztam mar tobbet is, egyet meg kihasznaltam, amennyire csak lehetett. Ronda noket nem tudom elegge ajanlani, ok ezert vannak.
2022. okt. 12. 15:13
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
Találgassunk srácok. 1-10 es skálán mekkora kamu ez a kérdés?
2022. okt. 12. 15:43
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
11.5-öt adok rá, hogy kamu :D.
2022. okt. 12. 16:05
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem aláznék meg senkit! Meg csúnya nők … mekkora hülyeség ez.

Szerintem 12/10 kamu és Balázska írta ki a kérdést vagy az egyik énje.

2022. okt. 12. 16:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

4

Te meg elfelejtettel accountot cserelni es a kerdest feltevo accountoddal irtad ezt a valaszt. EPIC FAIL.

2022. okt. 12. 16:27
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom persze torolteted mindjart, mint ahogy masok is szoktak. Rengeteg kamu van itt, aki raadasul utana sajat magaval beszelget mas accountokrol. LOL
2022. okt. 12. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!