Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha csak egy kis Suzukim van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak egy kis Suzukim van érdemes azt randira lemosni kitakarítani,vagy menjek ahogy van a maga valójában?

Figyelt kérdés

Egy erdei sétára megyünk ahol túraösvény, vendéglátóhelyek is vannak, jó kis egész napos program.De a nőnek nincs kocsija, én megyek érte.

Annyit mondtam neki hogy kis kocsim van, Csak annyit kérdezett hogy fiat 500 vagy smart?Mondtam hogy nem,holnap meglátja.Erre küldött egy mosolygós jelet.

Akkor teljesen jó lesz a Suzukival mennem, vagy mondjam le és menjünk busszal?

2022. okt. 9. 22:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%
Nem randira, amúgy is érdemes lemosni és kitartítani!
2022. okt. 10. 06:34
 12/17 anonim ***** válasza:
77%

Mi a baj a suzukival??????

Szerintem teljesen mindegy, hogy milyen autód van! Legyen!!! Valamilyen autód legyen

2022. okt. 10. 06:47
 13/17 anonim ***** válasza:
87%
Retkes kocsival ne menj, az gáz. Az, hogy Suzuki, az teljesen mindegy.
2022. okt. 10. 06:53
 14/17 Hans Pötterman ***** válasza:
2022. okt. 10. 07:32
 15/17 anonim ***** válasza:
18%
Teljesen mindegy, mert ha meglátja, hogy csak egy kis Suzukid van, nem fogod többé érdekelni.
2022. okt. 10. 07:59
 16/17 anonim ***** válasza:
96%

Alap, hogy kitakarítom a kocsim, pláne ha tudom, hogy más is bele fog ülni (akkor is, ha nem randipartner).

Egy 22 éves Swift boldog tulajdonosa

2022. okt. 10. 08:56
 17/17 anonim ***** válasza:
Regi a kerdesed, de erdekelne, mi lett, megirnad, kerdezo?
2023. aug. 24. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!