Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak egy kis Suzukim van érdemes azt randira lemosni kitakarítani,vagy menjek ahogy van a maga valójában?
Egy erdei sétára megyünk ahol túraösvény, vendéglátóhelyek is vannak, jó kis egész napos program.De a nőnek nincs kocsija, én megyek érte.
Annyit mondtam neki hogy kis kocsim van, Csak annyit kérdezett hogy fiat 500 vagy smart?Mondtam hogy nem,holnap meglátja.Erre küldött egy mosolygós jelet.
Akkor teljesen jó lesz a Suzukival mennem, vagy mondjam le és menjünk busszal?
Lemostani és kitakarítani szeritnem érdemes.
Az önmagában nem probléma, hogy valaki Suzukival jár, de ha az piszkos belülről, az már lehet probléma.
Meg normál esetben nem baj, hogy ha az autó nem pagyolat, de eleve egy picit negatívan fog akaratlanul is megítélni az autó miatt, így nem érdemes tetézni az örömöt.
Nem legyen feltűnően koszos az autó és főleg belül ne legyen egy szemétdomb.
Az autó vagy busz kérdést abból az irányból érdemes nézni, hogy hová mentek, mennyire korlátoz le, ha vissza kell menni az autóhoz.
Eleve minek ígérted be neki az autót?
Ezek után már ne menj busszal, ha megmondtad, hogy autóval mész.
Mosd le..
Suzukival semmi baj nincs! Nekem is az volt. De ha a lány anyagias akkor úgy is kihátrál a randi alatt/után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!