Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az hogy megmagyarázhatatlan vágyat érzek az
orvosok iránt?
Figyelt kérdés
Lehet rossz téma választás. De tényleg. Gyógytornásznak tanulok a Semmelweisen jelenleg, idén kezdtem, és mióta olajárak azóta borzasztoan nagy vagyat érzek az orvosok iránt, komolyan bármit megtudnek adni hogy velük legyek
Ez normális? Mit kezdjek ezzel? Más pasi pl nem is érdekel jelenleg🥲
Nekem is volt 20-22 évesen orvosfétisem, mígnem összejöttem eggyel és rájöttem, hogy semmi szabadidejük nincs🤣
2022. okt. 9. 21:16
3/9 A kérdező kommentje:
1: én sem tudom 😶
2: ahh igen, mióta a Semmelweisre járok sok jövendőbeli orvos társaságában vagyok, gyakorlati órákon is és azóta alakult ez ki. Voltunk inni is a fiúkkal meg a lányokkal multkor órák után de egy csoknal nem volt semmi több egyikkel sem, de még mindig bolondulok értük 🙃
2022. okt. 9. 21:19
4/9 anonim válasza:
Dolgozz velük együtt rendesen hosszú távon, garantált a kiábrándulás egy életre.
2022. okt. 9. 21:32
5/9 anonim válasza:
Inkább az orvosokra nézz fel mint a gátlástalan politikusokra!
2022. okt. 9. 21:46
6/9 A kérdező kommentje:
4: jaj, miért? Mármint tudom hogy kevés idejük van, és hogy nagyon sokat dolgoznak, van hogy éjjeli is ügyelnek, de én ezt megertenem hiszen majd én smis az egészségügyben fogok dolgozni, bár én nem fogok ejszakazni, de közös téma lenne.
5: haha, rájuk sose néztem fel😅
2022. okt. 9. 21:52
7/9 anonim válasza:
Én sajnos kórházakba, műtétekre, meg hasonló helyekre járok mostanság (na jó nem mind sajnos, mert volt közte szülés is). Én is nagyon felnézek az orvosokra, főleg, akik műtéteket végeznek. Van párom, de ha újra kellene kezdenem én is csak orvossal jönnék össze. Szerintem ez egy nagyon komoly munka, nem lehet mismásolni, nagyon tudni kell a szakmát, és mindig ott kell legyen az ember esze. Én arra asszociálok ebből, hogy az élet más területén is mentesek az ilyen emberek a hülyeségektől és józan gondolkodásúak, empatikusak, érettek. Valahogy nem bírom elképzelni, hogy bemegy egy ilyen orvos, lenyom egy több órás műtétet, de akár csak egy műszakot, ahol valódi emberek valódi problémáit kell megoldania, majd hazamegy és előadja a hisztis hülyegyereket. De lehet nincs igazam. Amúgy nem ismerek egyet se közelebbről, barátként.
2022. okt. 10. 00:26
8/9 anonim válasza:
8 éve vagyok egészségügyben, előtte 2 évig szakmai gyakorlat. Az elején nekem is bejöttek a kis fiatal rezidensek. Volt olyan amelyikért totál odavoltam, de hát ráéreztem, hogy ki a normális. Az sose kezdett ki velem akkor sem, amikor fixen jeleztem a szándékomat. Na de a 60 éves kujon orvosok egyből rá voltak állva a fiatal nővérkékre. És igaz, hogy fikarcnyi szabadidejük sincs. Pár év és túl leszel rajta. 😄Aztán telibe fogod kakálni, de annyira, hogy némelyik jobban fog idegesíteni a szakmaiatlan baromságaival. A szépfiú doki után rendszeresen futkosnom kellett, mert richtig fszságokat írt a lázlapra. Az elején tetszett, de amikor hajnali négykor vettem észre a hülyeségét, szr volt hívogatni telefonon minden alkalommal. Hamar meg fogod unni őket, ne izgulj. 😄
2022. okt. 10. 08:21
9/9 anonim válasza:
En is ilyen voltam, amig ossze nem jottem eggyel, teljes kiabrandulas,8-nak van igaza.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!