Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztetek már olyat, hogy valaki iránt megmagyarázhatatlanul és nagyon erősen vonzódtatok?
Persze.
Mondjuk nem feltétlen foglalt ember iránt, de éreztem már.
Volt amikor olyan iránt éreztem akivel sosem beszéltem. Valami vonzott hozzá és nem is feltétlen csak szexuális vágy, persze az is. És tényleg megmagyarázhatatlan volt, mert komolyan a ritka ronda emberek közé tartozott. Nem akarok nagyon spiribe átmenni, de betudtam annak, hogy (ha egyáltalán van akkor) már az előző életembe is ismertem.
Siman nagyon erős szexuális vágyat is éreztem már. 1-2 alkalommal. Az egyik megtörtént aztán pukk kipukkadt a lufi amikor kiderült, hogy semmivel nem volt egetrengetőbb, mint bárki mással.
Pedig ha tudnád, hogy mi volt a fejembe évekig. Évekig képzeltem el, hogy még a föld is megremeg majd, ha össze kerülünk, mert azt tudtam, hogy fogunk... Aztán semmi.
#5: "A másik meg az, hogy ennek a vonzódásnak semmi köze az önismerethez. Semmihez nincs köze, mert önkéntelenül jön, és nem érted, hogy miért."
"semmi köze az önismeretnek" kontra "és nem érted, hogy miért".
Sírva röhögök. Ennyire nem veszed észre magadat, kérdező?
#2-es voltam.
7-es, és szerinted mi értelme lehetett ennek a megmagyarázhatatlan vonzódásnak, ha amúgy semmi extra nem volt az illető(vel)? Lehet, hogy akkor éppen csak arra volt szükséged, hogy lelkesedj valaki iránt és emiatt kellett neked ez a valaki...? 🤔 Volt valami olyan akkor az életedben, ha vissza tudsz rá emlékezni, amiben pl úgy érezted, elakadtál, nem fejlődsz, stb.? És mondjuk pont ő kellett ahhoz, hogy rájöjj (általa) valamire...?
Komolyan kíváncsi lennék, hogy mi ezeknek a mágneses vonzalmaknak az értelme, célja, ha amúgy megvalósulás után meg kiderül, hogy nagyobb volt a füstjük, mint a lángjuk...
Ha meg nem valósulhat meg, mert az illető foglalt és csak fájdalmas ácsingózás van, annak pláne mi értelme? 😓
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!