Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Éreztetek már olyat, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztetek már olyat, hogy valaki iránt megmagyarázhatatlanul és nagyon erősen vonzódtatok?

Figyelt kérdés
Nincs semmi extra az adott személyben, de mégis önkéntelenül liftezni kezd a gyomrod a közelében, ha érzed az illatát, ha hallod a hangját, szeretnél minél közelebb kerülni hozzá. A legdurvább az egészben, hogy az illető foglalt, de ő is hasonlóképpen érez irántad. Mintha szabályosan két mágnes lennétek, és nem értitek, hogy miért van ez. Egyáltalán nem mondanád szerelemnek, csak vonzódásnak.

2022. jún. 2. 20:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
56%

#9 Talán pont az, hogy önkontrollt gyakoroljunk?

Ilyen felfogással feltehetném akár azt a kérdést is, hogy miért létezik a világon annyi gyönyörű hely, ha tudom, hogy sose juthatok el oda, bármennyire vágyom rá?

2022. jún. 2. 21:32
 12/26 anonim ***** válasza:
0%
Nem bírod magadat kordában tartani, még alkalmatlan vagy egy kapcsolatra.
2022. jún. 2. 21:43
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
11-es, ez tetszett.
2022. jún. 2. 21:53
 14/26 anonim ***** válasza:
87%
Ez hülyeség. Szerintem nem az a lényege ezeknek, hogy kordában tartsa magát az ember, inkább az, hogy kimozdítsa a holtpontról,változásra késztesse. Igen, még akkor is, ha ez egy "külső" pont/inger, és lehet az is mozgósító cél/erő, hogy eljussak arra a vágyott, gyönyörű helyre... Ha meg nem jön össze, vigasztal a tudat, hogy legalább megpróbáltam.
2022. jún. 2. 21:56
 15/26 A kérdező kommentje:
8. Az életben vannak megmagyarázhatatlan dolgok, de ha te érted, hogy ez miért történik, légy szíves, áruld el nekem is.
2022. jún. 2. 22:57
 16/26 A kérdező kommentje:
9. Hiába keresed benne az értelmet, mert sosem ezért történik. Ha vonzódsz valakihez, az értelmére csak akkor gondolsz, ha hosszú távon tervezel valamit vele, de tapasztalat nélkül soha nem tudhatjuk, hogy milyen lenne a másikkal.
2022. jún. 2. 23:03
 17/26 anonim ***** válasza:

7. vagyok

"Lehet, hogy akkor éppen csak arra volt szükséged, hogy lelkesedj valaki iránt és emiatt kellett neked ez a valaki...? "

Simán lehet, sőt. Nyilván ez lenne egyetlen logikus magyarázat. Az ember unatkozik, vagy éppen vágyik az intimitásra vagy vágyik ezekre az érzésekre amiket a filmekben lát és belebeszéli valakibe ezeket a dolgokat. Igazából sűrűn csináltam.

2022. jún. 2. 23:30
 18/26 anonim ***** válasza:

Volt igen. Már az első perctől megvolt.

De nem történt semmi, mindketten foglaltak voltunk.

2022. jún. 3. 06:49
 19/26 A kérdező kommentje:
17. Egyáltalán nem erre gondoltam. Ez nem megjátszás, vagy csak mert valaki "unatkozik". Még az sem igaz, hogy azért, hogy lelkesedjek valaki iránt, mert akkor miért nem egy jóképűbb, szexibb fél után vonzódik az ember egy akárki helyett? Szerintem egyáltalán nem egy dologra gondolunk.
2022. jún. 3. 10:36
 20/26 A kérdező kommentje:
Meg mit lehet ezen sűrűn csinálni? Minden 3. ember után erős vonzalmat színleltél vagy mi?
2022. jún. 3. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!