Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha még a női barátaim is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha még a női barátaim is szégyellnek velem mutatkozni, akkor reménytelen vagyok?

Figyelt kérdés

31 éves férfi vagyok, soha nem volt barátnőm. A személyiségem valószínűleg jó, mert nagyon sok barátom van, sok nő is. Viszont ők kellemetlenül érzik magukat ha valahova menni kell velem. Pl barkácsáruházba, egyéb férfias helyekre szoktam velük elmenni segíteni. Rendkívül kellemetlen amikor az ott dolgozók azt mondják rám nekik, hogy a férje. Vagy múltkor az egyik csaj gyerekkori barátnőjével futottunk össze aki azt mondta, látom férjhez mentél. Nekem is kellemetlen, hogy kedves, csinos nőkre hiszik, hogy a párjaim. Van egy ilyen női barátom aki szabályokat is fektetett le emiatt, pl egymástól messze álljunk, beszélgetéskor azonnal én hozzam szóba, hogy én a baráti kísérő vagyok. Persze megértem őket.

Régóta vágyok egy társra, de úgy érzem esélytelen vagyok, hogyha azok is így vannak velem, akik elvileg ismernek és szeretnek engem.

2022. okt. 9. 13:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%
Kamunak érzem ezt a kérdést. Most komolyan. Ki az, aki meglátja egy pasival az ismerősét és máris azzal indít, hogy látom férjhez mentél. Lehet az a pasi az ismerőse, pasija, élettársa, rokona, bárkije. Maximum megkérdeznék, hogy együtt vagytok? Azt el tudom képzelni, hogy szégyellnek valakivel valahol megjelenni, de nekem ezek az előre elmondott lefektett szabályok is kamuszagúnak tűnnek.
2022. okt. 9. 14:38
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
ez már a harmadik, igen termékeny vagy ma is 🥱
2022. okt. 9. 14:53
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem írtam ma ki egy kérdést sem és nem vagyok Balázska …….
2022. okt. 9. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!