Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi esélye lehet egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélye lehet egy ilyen embernek egy társkeresőn?

Figyelt kérdés

169 cm/100 kg/ 31 éves / 237 ezer nettót keres/ szakmunkás végzettsége van. Albérletben él és nincsen autója és félre tett pénze.

Csak azért kérdezem érdemes e tinderre regisztrálni ? Nekem úgy látszik a mai női felfogás szerint minden csak a külsőségek és az anyagiak között forog számukra így félek hogy nincs esélyem.

2022. okt. 9. 12:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Légy realisztikus.

A társkereső férfiak kb alsó 10%-ába tartozol, így kb hasonló szintű nöket kell keresned, hogy realisztikusan sikeres tudj lenni, azt feltételezve, hogy nem olyan magával ragadó a személyiséged, hogy a kinézeted és státuszod kompenzálni tudd.

Tehát nők alsó 10%a érdekel téged, de ők nincsenek többnyire fent a Tinderen, így szerintem kb ha 100-ból 3-5 ember van, akinél van esélyed.

Az a 3-5 szinte biztos, hogy nem húz jobbra, ha nem csinálod meg jóra a profilod, így lazán lehet 0 komoly matched lesz.

A match nem elég, még valahogy rá is kell venned a másikat, hogy olyan ember vagy, akivel ő szívesen kommunikálna és valahogy fentartani az érdeklődését.

Így szerintem kb 1-2 hónap folyamatos jobbra húzogatás után ha ügyes vagy talán sikerülne 1 emberrel a dolog. Ha ez neked egy élhető opció, akkor hajrá. Sokkal jobb, mint a semmi, csak közben ne menjen el a kezdved a dologtól.

2022. okt. 9. 23:22
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia!

176 cm / 80 kg / 22 éves srác vagyok.

Idén végeztem el a villamosmérnökit, havi 520 ezer a nettóm. Örököltem egy garzonlakást, amit szépen-lassan újítgatok.

Ennek ellenére már lassan évek óta nem tetszettem senkinek. Tinderen másfél év után sikerült összehoznom egy talit. Kb. két év alatt jó, ha volt 40-50 matchem az ÖSSZES társkereső profilomon együttvéve.

Tudom, valaki mindjárt megmondja, hogy biztos a személyiségemmel van baj, biztos nem vagyok elég nyitott, vagy biztos az a baj, hogy még nem volt barátnőm és ez ijesztő... legyen bármi is az oka, én már feladtam.

22F

2022. okt. 10. 09:23
 13/13 anonim válasza:

Szia! 41 éves diplomás srác vagyok, 178/107, 280-320e a nettó fizetésem, van egy kis lakásom, amit kiadnék és egy 24 éves libafoszöld Renault Twingóm.

Ja, és bulankásszúrő (omosessuale olaszul) vagyok - magamról talán mondhatom, nem? :-D

Nagyjából ennyire vonzó a szöveged, szerintem fogalmazd át - bocsi!

*a 12-es hozzászólóval szívesen csetelnék, ha van bármiféle igénye rá

2022. okt. 12. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!