Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Társkeresőn ostobaság lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn ostobaság lenne megkérdezni a másiktól hogy milyen embernek tartja magát?

Figyelt kérdés

Beszélgetés során fura lenne az ha megkérdezném a másiktól hogy milyen embernek tartja magát?

Sokan nem szeretik azt a kérdést hogy "mesélj magadról" viszont ha megkérdezném hogy milyen embernek tartja magát,az kicsit másabb.

Így egy kicsit azt hiszem hogy jobban megismerhetjük a másikat és eldönthetjük hogy az pozitív vagy negatív a számunkra,az a tulajdonsága amit mesél magáról.

2021. nov. 5. 21:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
55%
Mindenkinek pozitív képe van magáról, de ha specifikusan rákérdezel dolgokra hogy ezt vagy azt hogy gondolod és miért pont így, akkor az közelebb visz, persze.
2021. nov. 5. 21:44
 2/12 anonim ***** válasza:
0%

A milyen embernek tartod magad szerintem sokkal mélyebb.

Nekem tennék fel, inkább visszakerdeznèk, hogy nem lehetne inkább magamról mesélni

Le mernem fogadni ,hogy a nők nagy része , azt mondaná: bonyolult vagy a nem egyszerű eset - de lehet hogy ez csak az én szerencsèm?

2021. nov. 5. 21:53
 3/12 Noren1989 ***** válasza:
Igen, nettó f-szsàg. A lehető legnagyobb hazugsàgra ösztönzödegy pillanat alatt.
2021. nov. 5. 22:02
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez túl direkt. Azt kell megkérdezni, mi volt életében a legkedvesebb bók/dicséret, amit kapott. Abból több kiderül.
2021. nov. 5. 22:26
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is túl direkt, erre a kérdésre a semmiből nem lehet őszintén válaszolni. Minden embernek vannak hibái, amit (ideális esetben) ő maga is lát, de nem fogja elkezdeni azokat sorolni, mert nem kelt jó benyomást, aki csak panaszkodni tud magáról. Emellett a randipartner reakciója ebben a fázisban úgyis csak az lehetne, hogy elkezdi bizonygatni, hogy biztos nem így van, nem olyan fontos ez a hiba, így tökéletes, ahogy van, ami megint csak nem visz előre. Csupa pozitívumot kiemelni megint csak furcsa, mert azt a hatást kelti, hogy az ember nem látja magában a fejlesztendő dolgokat. Az öneladást hagyjuk meg az állásinterjúkra.

Ha valami kicsit elgondolkodtatóbb, filozófikusabb kérdést tennél fel, akkor jobb lehet, hogy mire a legbüszkébb az utóbbi időben, mi teszi mostanában boldoggá, mit szeret önmagában.

2021. nov. 5. 23:38
 6/12 anonim ***** válasza:
71%
Nekem egyből az jutna eszembe, hogy valamiféle állásinterjún vagyok.
2021. nov. 6. 06:52
 7/12 anonim ***** válasza:

Én simán válaszolnék ilyen kérdésre, ha párkereső lennék. Mindenkinek vannak hibái, de az is része a csomagnak, minek takargassam? Én pl. kib.szott tudálékos vagyok, és évek óta tanulom, hogy hogyan legyek alázatosabb, de ezzel pl. együtt járt az az elvárás, hogy a pasi, akivel randizok, ne érezze magát kiherélve azáltal, hogy büszke vagyok a tájékozottságomra és intelligenciámra, és simán beleállok vitákba, ha ütközik a véleményünk. Ez párkeresési szempontból rontotta az esélyeimet, de az, hogy logikusan gondolkozom (és le is tudom vezetni a következtetéseimet) olyan sarkalatos pontja a személyiségemnek, amit vállalnom kell. Ezt egyébként a férjem előtt sem titkoltam, sőt. Ő ilyen direkt kérdést nem tett fel, de amikor elkezdtem komoly kapcsolatot keresni, megfogadtam, hogy csakis önmagam fogom adni, hogy lássuk, kompatibilisek vagyunk-e.

Nyilván mindenki extra módon próbál imponálni az ismerkedés során, de kérdező, ha téged ez érdekel, akkor az meg a te csomagod része, nem? Elvárás lenne a részedről, hogy a nő, akivel ismerkedsz, bele merjen állni egy ilyen kérdésbe, jól gondolom?

Szerintem csináld. Hozzád passzoló személynek nem lesz ellene kifogása, akinek pedig igen, az nem passzol.

2021. nov. 6. 07:35
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Pasik menekülnek az ilyen kérdéstől. Nők sokkal őszintébbek.
2021. nov. 6. 08:07
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Elég jó ötlet. Önismeret szűrő is, hogy mit és hogyan tud reagálni.
2021. nov. 6. 08:46
 10/12 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem nagyon hülye ötlet, jó emberek és sok nárci is mind pozitívan nyilatkozna magáról, okosan szerényen, a szorongók vagy akikkel épp rossz történt meg negatívan vagy kétesen.

Arra jó csak, hogy megtudd, hogyan érzi magát, arra nem, hogy amit mond, annak hitelt adj. Csak élőben fogod megtudni, hogyan viselkedik és/vagy milyen tanácsokat ad neked(kérd ki a véleményét kétes szituációkban, ő mit gondol, hogyan kellene megoldanod) ez a legjobb módszer.

2021. nov. 6. 09:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!