Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélye lehet egy ilyen embernek egy társkeresőn?
169 cm/100 kg/ 31 éves / 237 ezer nettót keres/ szakmunkás végzettsége van. Albérletben él és nincsen autója és félre tett pénze.
Csak azért kérdezem érdemes e tinderre regisztrálni ? Nekem úgy látszik a mai női felfogás szerint minden csak a külsőségek és az anyagiak között forog számukra így félek hogy nincs esélyem.
Ahhoz, hogy akár 1 matched is legyen jó képek kellenek. Ha nincsenek jó képeid akkor már az elején elvérzel.
Amúgy persze, érdemes regisztrálni. Ha bejön a dolog akkor azért érte meg, ha nem akkor pedig látod, hogy milyen.
Hát figyelj, én 188 cm/76 kg vagyok, kinézetem szerintem átlagos, nem vagyok csúnya, 2 mérnöki diplomám van, nettó 500 fölött keresek, van saját lakásom.
De tinderen így sincs semmi esélyem. Hébe-hóba jön 1-1 lájk vagy match de ennyi.
Ez Duci Joci nem troll
Igyad nyugodtan a sörikèdet minden este , ahhoz tinder sem kell
237e az nagyon kevés.
Az itteni gyik népe szerint még nettó 600-800 is csak átlag.
Ez tuti hogy Joci
Szokása hogy beir valami béna kérdést , és amivel nem tud azonosulni akkor egyből kesztetèst érez arra , hogy saját gyenge paramètereivel alàtàmassza
Öreg , eléggé spameled az oldalt legutóbbi 4 kérdés ma tőled volt.
Ezzel a stílussal? Semmi esélyed.
Élőben volt már sikered? Köztudott, hogy online ismerkedni nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!