Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi esélye lehet egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélye lehet egy ilyen embernek egy társkeresőn?

Figyelt kérdés

169 cm/100 kg/ 31 éves / 237 ezer nettót keres/ szakmunkás végzettsége van. Albérletben él és nincsen autója és félre tett pénze.

Csak azért kérdezem érdemes e tinderre regisztrálni ? Nekem úgy látszik a mai női felfogás szerint minden csak a külsőségek és az anyagiak között forog számukra így félek hogy nincs esélyem.

2022. okt. 9. 12:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz, hogy akár 1 matched is legyen jó képek kellenek. Ha nincsenek jó képeid akkor már az elején elvérzel.

Amúgy persze, érdemes regisztrálni. Ha bejön a dolog akkor azért érte meg, ha nem akkor pedig látod, hogy milyen.

2022. okt. 9. 12:45
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvánvalóan trollkérdés. Egyébként kezdd azzal, hogy leadsz 30 kg-t! nem csak a társkeresés, az egészséged miatt.
2022. okt. 9. 12:46
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj, én 188 cm/76 kg vagyok, kinézetem szerintem átlagos, nem vagyok csúnya, 2 mérnöki diplomám van, nettó 500 fölött keresek, van saját lakásom.

De tinderen így sincs semmi esélyem. Hébe-hóba jön 1-1 lájk vagy match de ennyi.

2022. okt. 9. 12:47
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez Duci Joci nem troll

Igyad nyugodtan a sörikèdet minden este , ahhoz tinder sem kell

2022. okt. 9. 12:58
 5/13 anonim ***** válasza:
25%

237e az nagyon kevés.

Az itteni gyik népe szerint még nettó 600-800 is csak átlag.

2022. okt. 9. 13:13
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez tuti hogy Joci

Szokása hogy beir valami béna kérdést , és amivel nem tud azonosulni akkor egyből kesztetèst érez arra , hogy saját gyenge paramètereivel alàtàmassza

Öreg , eléggé spameled az oldalt legutóbbi 4 kérdés ma tőled volt.

2022. okt. 9. 13:46
 7/13 anonim ***** válasza:

Ezzel a stílussal? Semmi esélyed.

Élőben volt már sikered? Köztudott, hogy online ismerkedni nehezebb.

2022. okt. 9. 13:46
 8/13 anonim ***** válasza:
75%
Azt mondanám hogy a 30-40 kiló felesleged leadása után lenne, de a 6-osod után nem mondom ezt. Aki lenagyravágyókurvázza azokat a nőket akiknek nem kéne egy minden szempontból átlag alatti pasi (alacsony, csúnya, súlyosan elhízott, fejlődni nem akaró melós és még gyűlölködő is), az maradjon is inkább egyedül és keserítse meg csak a saját életét.
2022. okt. 9. 13:51
 9/13 anonim ***** válasza:
77%
Eddig 170 voltál... :O
2022. okt. 9. 13:56
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
ma ez már a második kérdés, és amikor feltetted, még alig volt dél...
2022. okt. 9. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!