Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismernek olyat aki csóróból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismernek olyat aki csóróból lett gazdag, vagy legalábbis tehetős? Változtak a lehetőségei párkeresés terén?

Figyelt kérdés

Én alapvetően kétlem hogy emiatt bárki könnyebben vagy nehezebben találna párt, de azért kíváncsi vagyok. Sok kérdést látok ehhez kapcsolódóan, de itt most konkrét tapasztalatra vagyok kíváncsi. Lehet nőről és férfiról is szó, pl.

"Barátom sokkal könnyebben ismerkedik mióta jól megy neki és látják is rajta" vagy "Kolléganőmet elkerülik a pasik mióta vezető beosztásba került mert félnek hogy nem tudják neki hozni az ő szintjét" stb.

2022. okt. 8. 11:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
19%

Én őszintén leírom teli vagyok de mocskosul.90- es évek végén voltam huszonéves,akkoriben bejött az élet,ma is abból élek amit akkor kerestem.Bmw,nyaraló,luxuskertesház mind meg van.Környékbeli diszkókba járok még most is,fiatal barátnőim vannak.

Elég ha a belépő egy köteg deákigazolványból húzom ki,pár perc és jönnek is ismerkedni.

2022. okt. 8. 15:57
 12/13 anonim ***** válasza:
23%

Én zárkózottabb lettem a penztől.

Szegény családból származok.

Mára 38 évesen nem okoz gondot az anyagiak.Igazàndiból míg szegény voltam szégyelltem is magam 0 önbizalom stb.

Mára meg oda jutottam,hogy úgyis a pénzem kellene nekik🤔

2022. okt. 10. 05:22
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

12 !!

Röviden, nem a pénzed kell nekik, hanem a biztonság, jólét (nem kell a téliszalámiszeleteket számolgatni, kinek mennyi jut) okozta nyugodt kiegyensúlyozott átlaghangulat. És ez bizony a pénzeddel jön létre.

És a másik alapvető észrevehető dolog (a NŐ-k ezt is "kiszagolják"), ha egy pasi nem tudja "szépen viselni" a gazdagságát, hanem csak orrot felhúzva, dinnyét a honalja alá téve, BMW kulcsot pörgetve "vonulni".

2022. okt. 10. 07:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!