Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol tudnék pszichiáter férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék pszichiáter férfiakkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

2022. okt. 7. 13:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszed ugy ingyen kezelnek majd, nagyon tevedsz!
2022. okt. 7. 13:16
 2/16 A kérdező kommentje:
Ne gondold túl #1. Már van kezelőorvosom, aki tb alapon kezel. Nem akarom leváltani. Amúgy se férne nálam bele, hogy orvosom legyen, meg ismerősöm is, vagy annál több.
2022. okt. 7. 13:22
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Pszichiatrian?
2022. okt. 7. 13:22
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ez valami fétis nálad? Elég beteg.
2022. okt. 7. 13:26
 5/16 A kérdező kommentje:

igen.

Csak azért merült fel a kérdés bennem, mert társkeresésnél fontos nálam, hogy egy férfinek legyen beleérző képessége és ne egy érzéketlen alak legyen, megértse ezt a részemet is, meg lenyűgöz a pszichiáterek tudása meg engem is érdekelnek az adott témák. (Tervezem elkezdeni második diplomaként a pszichológiát.) Másik, hogy vonzónak találom a pszichiátereket (nem csak a kezelőorvosom miatt), de biztos csak amiatt, mert megértik azt, amin átmegy az, aki küszködik valami mentális problémával.

Ja és csak próba szerencsének írtam ki a kérdést, nem zárom ki a nem pszichiáter empatikus férfiakat sem. De ez biztos vmi hülye fétis...xd

2022. okt. 7. 13:29
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Arra nem gondoltál hogy egy szakmájához értő pszichiáter vagy pszichológus még az ismerkedési fázisban kiszúrja ha valami mentális problémával rendelkezel és pont ezért nem akar majd tovább ismerkedni veled.

Ők egész nap betegek között vannak, a párkapcsolatában már nem hinném hogy egy "problémás" emberrel akarna együtt lenni.

Azt a részét értem hogy egy empatikus férfira vágynál, de amelyik egy kicsit is jó a szakmájában az pont nagy ívben elkerüli az olyan embereket akik "gyógyításra" szorulnak. És nem azért mert nem empatikus, hanem mert pontosan tudja, hogy melyik lelki nyavalya milyen kezeléssel jár együtt és mennyi ideig tart. Ő meg egy nyugis kapcsolatot akar ahol neki mint pszichiáternek nem kell dolgoznia (még akkor sem ha van kezelőorvosod).

2022. okt. 7. 13:42
 7/16 A kérdező kommentje:
#6 de gondoltam rá,igazad van, főleg most mástól is hallva. Csak gondoltam megkérdezem ettől függetlenül, ember tervez, isten végez. Nálam is offos lenne, ha végig gondolom amúgy. De na, a hülye fétisek. Maradok az első résznél, hogy empatikus legyen, de abból már semmit nem engedek, kinyír már barátságban is ha valaki képtelen érző lényként kezelni a másikat, meg elzárkózik, hogy megértse a másikat.. ><
2022. okt. 7. 13:55
 8/16 anonim ***** válasza:
77%
Arra elég egy pszichológus vagy egy mentálhigiénés szakember. Én eüs vagyok, volt pszichiátriai szakgyakorlatom. Aki pszichiáter az biztos, hogy nem egy hasonló kezelést igénylő partnerrel fog összejönni. Fétisnek elég beteg de semmin se csodálkozok már. Minap itt egy csávó partnert keresett magának ilyen orvosos fétisekhez. Viszont őt a defi + újraélesztés izgatta fel. Szóval van betegebb is, de te se vagy százas.
2022. okt. 7. 14:45
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Megértő, empatikus férfi vagyok. Beszélgethetünk.

Kíváncsi vagyok rád.

2022. okt. 7. 15:06
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Művész is jó lehet, köztük is sok a lelkizős.
2022. okt. 7. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!