Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jelentheti azt, hogy tetszem neki?

Figyelt kérdés

Együtt dolgozom egy 35 éves férfival (én 24 vagyok), aki nagyon tetszik nekem, de nem tudom, hogy a "jelei", amiket ad kölcsönös-e ebből a szempontból. Mindketten gyógytornászok vagyunk, jól kijövünk egymással, de még csak 3. hónapomat töltöm a munkahelyen. Lassan 1 hónapja szakítottam a párommal, de nagyon hamar felépültem belőle és kezdtem nyitni a munkatársam felé. A szakítás után többször érdeklődött hogylétem felől, egyre többet kérdezgetett rólam, ilyesmi illetve sok közöttünk a szemezés, amiben sokszor többet éreztem, mint szimpátia. Sokszor megsimította a hátamat, vállamat, fejemet illetve mások előtt is megsimogatott. Több alkalommal kérte, hogy egy masszázsgéppel kezeljem meg a hátát, de legutóbb kicsit intimre fordult a dolog. Ő ült, én mögötte álltam és kezelés közben becsukta a szemét, hátrahajtotta a fejét, én meg a mellkasát simogattam, ami nem a kezelés része. Szóval elég érdekes eset volt. Amikor vittem neki egy sütit vagy sütöttem pizzát, mondta milyen aranyos, cuki és tünemény vagyok, nagyon örült neki. Meg egyszer bókolt, hogy szépek a szemeim. De ennyi. Ezt nem tudom hova tenni. Megjegyzés: szingli!

Gondoltam elhívom moziba vagy ilyesmi, de lehet gáz lesz, kicsit félek kezdeményezni.

2022. okt. 5. 10:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ne kezdeményezz, és ne várj rá sokáig, járj nyitott szemmel.

Persze, hogy jólesik neki a kedvességed, de ne képzelj bele többet.

2022. okt. 5. 10:47
 2/3 anonim ***** válasza:
64%
Kollégával nem érdemes kezdeni, szakítás után vkinek mennie kell a gond az
2022. okt. 5. 11:15
 3/3 anonim ***** válasza:
89%

Hát...szerintem azért ha a mellkasát simogattad, ő meg hagyta és élvezte akkor emögött van valami több:D

Hogy ez a több most csak szexuális vagy esetleg komolyabb érdeklődés is van mögötte az más kérdés, ezt nem tudom.

Szerintem ha egyszer célzol arra, hogy szingli vagy (valahogy elejted, hogy nyitott vagy már másra) az nem árthat.

Ugyanakkor azt gondolom, ha te azért adsz jeleket amiket ő észlel, akkor az elég.

Persze elhívhatod te is, de ugyanakkor itt van az is, hogy ha ő akar valamit, már nem kisfiú, megteheti, hogy elhív, HA akar.

2022. okt. 5. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!