Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért veszik egy kalap alá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért veszik egy kalap alá mindet?

Figyelt kérdés

Első példa:

1, A testsúly.

Több típus is létezik. A közvélemény szerint aki dagadt az sokat eszik/keveset mozog. De vannak olyan szerencsétlenek akiknek a szervezete másképp működik. És az se biztos hogy betegség. Csupán olyanok akik nem esznek 1000000 kalóriát , és mozognak annyit mint egy másik teljesen átlag testalkattal rendelkező férfi. Mégis ők elhízottak. És akkor rögtön a megítélést kapják mint azok akik tényleg tehetnek az elhízásukról.

2, iskolázottság, anyagi javak

A, Miért van az hogy egy diplomás nő szerint akinek csak egy érettségije van, vagy szakmunkás. Esetleg ez a kettő együtt! Az szerinte kevesebbet érő és butább ember? Mikor mindenki tapasztalta már az életben hogy ismert egy igazán okos postást, biztonsági őrt , Aldi pénztárost stb? Mert nem az a papír és az hogy adott gyereknek milyen gazdag vagy sem családja volt hogy tudjon a gyereke tovább tanulni. Simán vannak olyan esetek mikor egy szakmunkás 130 IQ val fizikai melós lett. De mèg is megfogja 100 ból 99 diplomàstól kapni hogy ő csak egy alsóbbrendő buta szar férfi mert csak szakmunkas.

B, mindenki tudja hogy 130 valamennyi a minimálbér. És átlag kereset Budapesten olyan 240 ezer Ft. Ennek ellenére az összes nő 6-800 ezer Ft-ot állít hétköznapinak. Elvárásnak ahhoz hogy valakivel lealljon ismerkedni. Aztán a képmutató válaszai pl ezen az oldalon is olvashatók hogy neki nem kell olyan munkanélküli vagy 200 ezret kereső férfi. De ez kamu mert nem csak a legalja nem kell neki, hanem a 300,400 de lehet 500 ezret kereső tisztességes - dolgos férfi se kell neki. Csak az elit…

2022. okt. 4. 06:36
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
84%
Én is csóró voltam, a családom is. Középiskola és egyetem mellett is végig meloztam, mégis diplomáztam, van három nyelvvizsgam. Mindenre mindent rá lehet fogni.
2022. okt. 4. 08:21
 12/29 anonim ***** válasza:
84%
9-az a vicc, hogy ugyanezt irtam a második hozzászólásban, mégis az összes incelke lepontozott :D nevetségesek egytől egyig…
2022. okt. 4. 08:23
 13/29 anonim ***** válasza:
84%
Faék gondolkodás=általánosítás.
2022. okt. 4. 08:24
 14/29 anonim ***** válasza:
87%
De teljesen mindegy, hogy a Gizda Pista nonstop Mekit zabál, és mellé 60 kg. Ez rajtad nem segít semmit. Amúgy nem véletlenül mondják, hogy rengeteg vizet kell inni, ha iszol, már pörög is az anyagcsere. Na meg alap dolgokkal sokat el lehet érni, én csak annyit változtattam, hogy nem üdítőt iszok hanem vizet, nem eszek édességet, néha veszek cukormentes kekszet, kiiktattam a fehér lisztes dolgokat, és több mint 20 kg lement! Nem éheztem, csak odafigyeltem arra, mit ebédelek. Hiába áltattam magam előtte, hogy állandóan salátát eszek... igen, de mellé a pirított kenyér kocka, és rengeteg öntet... máris plusz kalória, nem is kicsi.
2022. okt. 4. 08:42
 15/29 anonim ***** válasza:
84%

Azert nem hiznak meki mellett, mert az ossz kaloria amit bevisznek meki mellett meg igy is kevesebb vagy pont az elegetett kategoriak hataran van. Ennyi az egesz keplete.

Kb. csak a cukorbetegseg es a hormonalis problemak tudnak meg bonyolitani a kepleten, mert cukorbetegkent lehet hogy az 5 oraja megevett zsomlebol eloalitott vercukor sem jutott meg be a sejtjeidbe es nap vegere felhasznalatlan energia marad a szervezetedben. De cukorbetegseg mellett is lehetseges egeszseges testsulyt fenntartani / elerni, csak meg nagyobb odafigyelest es/vagy orvosi segitseget igenyel.

2022. okt. 4. 08:59
 16/29 anonim ***** válasza:
89%

10, nem mindegy, hogy a jó kereset miatt mész valahova ideiglenesen, mert kell a pénz, hogy tanulhass, vagy 40 évesen 22 éve a gyártósoron nyomod az ipart.

Én jelenleg a szakmámban dolgozom és maradnék is, ha meg lehetne belőle élni. De, nem lehet. Ugyanakkor félretenni is marha nehéz pont ezért. Így, szükséges egy ugródeszka. Ez lenne, lassan bármi, amiben potenciált látok. Erre hoztam példának az Aldit. Nem véletlenül nem adtam még be a jelentkezésemet. Mert egyenlőre keresek valami mást, amit esetleg szeretnék is. Ha nem lesz, egy-két évre, pont leszarom, hogy árufeltöltőként dolgozom, ha mellette lesz pénzem tovább, mást tanulni. Ilyen egyszerű. Mint írtam, azzal nem tudok azonosulni, aki ül a szarban és nézelődik. Aki tesz magáért és a haladásért, azt tisztelem. Azzal sincs semmi bajom, aki boldog ott és úgy, ahogy él. Az más kérdés, hogy nem lenne számomra megfelelő társ, ha valóban boldog a gyártósoron, a putriban, vagy épp a hús üzemben, nyakig belsőségben. De, az ilyen ember felé sincs bennem lenézés. Nem fogom megérteni, de ha jó így, csinálja és legyen boldog. Ugyanez igaz a kérdező álltal említett kövérségre. Nem egy olyan kövér embert ismerek, akinek minden tiszteletem, mert olyan plusz súlyt cipel, amivel én megmozdulni nem tudnék és közben pakol, hajol, megy, csinálja az életét és boldog ahogy van. A kérdező viszont nem ez a típus. Egyik témában sem.

2022. okt. 4. 09:03
 17/29 anonim ***** válasza:
89%

Nem mindegy, hogy egy kalap alá veszik vagy nem? Ha egy férfi zabalastol és lustaságtól kövér az rosszabb kövér, mint aki betegségtől az? Nem pont ugyanaz a végeredmény?

A 2-3.as válasz valahol üti egymást. Mindenki tudja, hogy egy gáz/villany szerelő vagy festő/ács/kőműves többet keres, mint az egyetemet végzett tanár.

Minden nő eltudja dönteni mi fontosabb, hogy jól keres vagy hogy diplomás.

2022. okt. 4. 10:38
 18/29 A kérdező kommentje:

17😡😡

A fegyőr is a börtön területén tartózkodik és az elítéltek is! A te felfogasod szerint mindegy miért vannak ott?

2022. okt. 4. 10:49
 19/29 anonim ***** válasza:
86%

A 17-esnek igaza van kérdező, ha fejre állsz akkor is. Mindegy miért kövér valaki. A lényeg, hogy testileg sehogysem lesz vonzó minden embernek, max. 1-2 kivételnek. Válogass azokból. Vagy pont az a baj, hogy a hasonló kövér téged sem vonz? 🤔Akkor miről is beszélsz?

Sajnálatra meg nem lehet alapozni. A vonzalom és a sajnálat mind más játszótér.

2022. okt. 4. 10:56
 20/29 anonim ***** válasza:
84%

18. Buta is vagy azt elfelejtetted a felsorolásból, de ezzel az érveléssel mégjobban bebizonyítottad.

És teljesen mindegy, hogy buta vagy, mert nem akartad képezni magad vagy azért, mert lehetőséged nem volt rá.. a végeredmény ugyanaz, hülyeségeket beszélsz ami a kövérség mellett szintén nem kell a nőknek.

2022. okt. 4. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!