Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire sérti a női egót, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire sérti a női egót, ha olyan pasid van, akit rajtad kívül mindenki ocsmánynak, rusnyának tart? Bele tudsz szeretni egy ilyen pasiba?

Figyelt kérdés
Vagy nem tudnál elvonatkoztatni a gondolattól, hogy biztos azért van veled ez a férfi, mert csak te adtál neki esélyt és ha lenne esélye egy olyan lánynál, akit önmagadnál szebbnek tartasz, akkor biztos elhagyna miatta.

2022. okt. 2. 03:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
9-es ez olyan szánalmas csend 💀💀
2022. okt. 2. 17:05
 12/15 anonim ***** válasza:

#9 A 8-as vagyok.

1. nem vagyok ronda pasival (egyesszám, együtt vagyok az első pasimmal, jó a kapcsolatunk), szerintem jól néz ki, csak mások nem feltétlenül értenek egyet.

2. Velem egyidős, szintén egyetemista pasim van. Persze, gazdag lol.

2022. okt. 2. 20:08
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem magam miatt kell a párkapcsolat, nem azért, hogy másoknak meg a környezetemnek bizonyítsak bármit is. Letojom, hogy másoknak mi tetszik, a a lényeg az, hogy nekem tetsszen. Remélem, hogy vagyok annyira jó emberismerő, hogy megérezzem azt, ki érdeklődik azért, mert tetszem neki, és ki azért, mert "lyuknak azért lyuk", legalábbis nem őrlődöm amiatt végig, hogy "jaj, biztos ronda vagyok, és csak azért kellek neki, mert ő sem kell másnak és kéne mán neki a puni".
2022. okt. 3. 15:48
 14/15 anonim ***** válasza:
dikh, ennél dikhebb kamutengert ritkán látni :D
2022. okt. 4. 05:58
 15/15 anonim ***** válasza:

Az alap kérdésre a válasz, igen. Nem érdekel, hogy más mit gondol róla, nekem kell tetszeni, nekem kell szeretni külső/belső dolgok miatt.

A többire... nem. Ha érezteti, hogy tetszem, imád, akkor szeretni fogom. Ha tudom, hogy "csak nem talált mást", akkor nem is fogok vele kezdeni. Ismerkedtem már ilyen pasival, és engem ne nézzen le senki. Olyan vagyok amilyen, de vagy így szeret és lát tökéletesnek, vagy ne raboljuk egymás idejét, ennyi.

2022. okt. 4. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!