Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Okozhat szexuális problémákat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Okozhat szexuális problémákat ha ocsmánynak látom magam? 25F

Figyelt kérdés
Nagyon hosszú ideje nem kívánom a szexet, nem tudnék mit kezdeni egy nővel. Ennek lehet köze ahhoz hogy undorodom a fejemtől, szinte hányingert kapok ha meglátom pl. egy képen? Vagy épp ellenkezőleg, azért van ilyen csúnya férfiatlan fejem mert hormonális problémáim vannak amik a szexuális zavarokat is okozhatják?
2021. aug. 21. 20:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor okozhat csak, ha ocsmánynak látod magad és ez zavar. Ha ki tudsz egyezni magaddal, hogy "na hát ez van, de lehetne rosszabb is", akkor nem okoz.
2021. aug. 21. 20:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen okozhat. De lehet, hogy torzít a tükröd. Vannak hormonális problémáid? Ha a labor és a doki szerint nincsenek, akkor csak az kell, hogy mosakodj, csinosan felöltözz, egyél, igyál, pihenj, és csináld azt, amit szeretnél. A többi jön magától.
2021. aug. 21. 20:54
 3/5 anonim ***** válasza:
51%
Nem mindent tudnak a dokik. Ha pattanásokra gondolsz és nem hízásra, akkor használd a detergens sulfuratum VII.et minden este, bemasszírozod, hagyod kb egy két percig, majd lemosod. Az én arcom brutál durva aknétól letisztult, alig van már valami az arcomon. Nem reklámozok semmi drága cuccot, ez párszázforintos patikai cucc, tényleg jóindulatból írom, két hétig használod és látványosan letisztul, egy hónap alatt meg szinte minden eltűnik, nem lesz gyulladt, nagy bumszli semmi. Faggyúmirigyszabályozó sampon amúgy, de bőrön csodát tesz, szerintem samponnak nem az igazi.
2021. aug. 21. 21:00
 4/5 anonim ***** válasza:
70%
Igen, én pl túl vékonynak érzem magam és így nincs kedvem szexelni, úgy érzem, hogy egy pasi se kívánna. Pedig sok kíván, de akkor sem akarom, amíg nem tudom elfogadni magam.
2021. aug. 21. 21:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Inkább pszichológusra lenne szükséged. Miért kívánnád a szexet, ha nincs kit? A tomboló hormonok kamaszkor elmúltával csökkenek, van akinél eltűnnek, mert nem a legyet is röptében típus, hanem kell neki a valódi vágy.
2021. aug. 21. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!