Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaha lesz még valakim így?
Most válunk a férjemmel mert elhagyott minket, tehát nem szeretnék még magamnak senkit egy jó darabig.
De elgondolkoztam hogy fogok így még valaha kelleni valakinek?
Elvált fiatal lány gyerekkel???
3 hónapos a gyerekem jelenleg tehát picike.
Van erre esély hogy fog még valaki szeretni kisbabával ? Elváltan?
A gyerekem apja sem topp pasi se nem penzes. Atlagos…..
En ram azt mondjak szep no vagyok. Mindig nepszeru voltam a pasik koreben.
Bar en nem tartom magam szepnek…
Konnyen kaphato sosem voltam, ezekutan sem leszek , es laza kapcsolatba sem fogok belemenni.
Inkabb egyedul akkor.
Mint emlitettem nem partnert keresek mert még esem valtam… csak apuka lelepett mert rajott anyucinal egyszerubb az elet ele teve a kaja es csak a tv-t kell lesni.
Ugye itthon meg nagy lett a felelosseg a pici miatt…. Es nem igy volt idom mindenre mint azelott.
Meg tobb dologra megkertem mint azelott. Stb.
Halistennek sosem buktam az ilyen “jo hapsikra” tehat ezzel nem lesz gondd hogy a “csunyabb” marad… sosem erdekelt ha csunya … vagy eppen kover vagy nem penzes stb miket irtatok :)
Az erdekelt a kesobbiekbe lesz -e eselyem kapcsolatra.
De ezekszerint valamennyi igen.
Igen.
De erre mindenkinek megvan az esélye és ugyanakkor senkinek.
Persze.
Nekem például ez kb. 20 éves korom felett soha nem jelentett problémát. :)
"Inkàbb fontos hogy adj magadra, öltözz csinosan, sportolj, lègy pozitìv,àpolt,vidàm,jàrj nyitott szemmel,ès ne titkold a kisbabàdat, ő is a te rèszed, ès hidd el hogy kelleni fogsz ìgy ,vele is!"
Dugásra, amire neked is kellene...
Azzal egyetértek, hogy ne titkolja, hiszen úgyis kiderül és annál jobban visszaüt, de azért azt kár lenne tagadni, hogy a férfiak nem akarják más férfi gyerekét nevelni. Persze egyre több simp van, akik bármit megígérnek, csak hogy legyen végre valakijük, de a többségük eleve selejt kosárba kerül a nőnél, mert a simpség a legtöbb esetben nem ok, hanem okozat, az ok az, hogy eleve egy selejt kis lúzer ember, aki mindig maximum barátzónásnak, csicskának meg ilyesminek kellett és puncsol a nőknek, hátha a fehérlovagságával majd valaki felfigyel rá.
Vannak még a rejtett pedofilok is. Ők is szeretik a gyerekeket, csak máshogy.
Egy gyerekes anyukának egyáltalán nincs könnyű dolga, ha KOMOLY kapcsolatot keres, ugyanis amelyik férfi gyereket akar, az sajátot, amelyik meg nem akar, az nem akarja másét nevelni, akinek meg szintén van az sem akar ilyen mozaikcsaládot, ha nem muszáj. De mivel általában jóval több nő neveli a szétment kapcsolatokban a gyerekét, mint férfi, ezért az erre hajlandó férfiakból meglehetősen nagy hiány van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!