Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek ha megnyernetek a fődíjat a lottón mihez kezdenetek a penzel?

Figyelt kérdés
2022. okt. 1. 09:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
17%

Exemről tudnék mesélni akit hirtelen felvetett a oénz mert kinevezték csioveznek.

Addig egyutt gyűjtöttünk közös ingatlanra eljegyzés is volt és gyereket terveztünk.

Ahogy beütött neki a karrier az ő részéből lecserélte a kocsit, engem is egy másikra és vett egy hajót.

Mikor szakítás után arrol beszéltünk hogy még mindig ugyanott lakik sehol egy ház, de uj kocsi hajó van, es egy okyan nője akit velem akar csalni(csókolgatott lent és szexet akart tőlem), akkir kapott észbe és aztán vett egy házat, olyat, ami a mi álmunk volt(kis műhellyel gyümölcsfákkal).

Tényleg igaz az, hogy adj hatalmat az emberek kezébe es megtudod kik ők.

2022. okt. 1. 10:00
 2/20 anonim ***** válasza:
13%
*csopveznek
2022. okt. 1. 10:00
 3/20 anonim ***** válasza:
24%
én is lecserélném az első válaszolót
2022. okt. 1. 10:22
 4/20 anonim ***** válasza:
0%
Odaadnám a szegényebbeknek.
2022. okt. 1. 10:32
 5/20 anonim ***** válasza:
50%
Az első válaszolónak tudok ajánlani egy jó orvost. 😂
2022. okt. 1. 10:37
 6/20 anonim ***** válasza:
5%
Nekem nem kell orvos. Örülök hogy nem 2 gyerekkel házasság után derült ez ki róla.
2022. okt. 1. 10:42
 7/20 anonim ***** válasza:
93%
Rendbe tenném az életem, a többit pedig életem végéig szolidan felélném!
2022. okt. 1. 11:18
 8/20 Mathus ***** válasza:
18%

a kérdésre: az incelek megvennék a gyakorikerdesek.hu domaint és ők lennének a modik :)))

(kitiltanának mindenkit, akik nem ők, meg a hozzájuk hasonló hendikep)

2022. okt. 1. 11:40
 9/20 anonim ***** válasza:
0%

Jó csak aki megnyeri a főnyereményt az onnantól nemigen lesz incel!

Rögtön akadna egy-két "aranyásó" :D

2022. okt. 1. 12:12
 10/20 anonim ***** válasza:
92%

Bírom hogy a közösbe megy a Görög filozófusokat megszégyenítő eszmefuttatás - valaki feltett egy ilyen kérdést , és kuss van hirtelen.

Számomra ez azt reprezentálja, hogy nekik más típusú problémájuk van , hiába nyernèk meg a lottót , valószínűleg ugyanúgy anyáèknàl laknànak...

A hibás felfogás / teveszmèk nem változnànak, lehet hogy néhánynàl az anyagiak helyett utána a külsőre fognàk a sikertelensèget.

Idióta dolgokba ölik ezek az emberek az energiàt, önfejlesztèst nem ismerik , most kezdj nyomni pénzzel egy ilyen karaktert...

...ugyanaz

2022. okt. 1. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!