Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőknél van ilyen helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknél van ilyen helyzetben esélyem?

Figyelt kérdés

[link]

Mivel születésem óta megvan a vese baj ezért életfogytiglanként is hivatkozok rá. Inkább nők válaszoljanak. Vagy olyan férfiak akiknek volt ismerősük akiknek rokonuk volt hasonló helyzetben.

2022. szept. 30. 16:15
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
A barátságomra, támogatásomra számíthatnál, de kapcsolatra nem ilyen férfit keresek. Én aktív életet élek, sokat sportolok, utazok, nem szeretem a kórházakat.
2022. szept. 30. 16:23
 2/7 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem nincs. Mindenkinek annyi problémája van. Minek venné még ezt is a nyakába? Ott vannak az egészséges emberek, közülük fognak válogatni. Talán egy hasonló helyzetben lévő lánynál lenne esélyed, aki átérzi a helyzeted és nem kizáró ok neki és ő is ismerkedne.

A dialízisen nincsenek korodbeli vállalható lányok? Vagy facebook csoport vesebetegeknek?

2022. szept. 30. 16:24
 3/7 anonim ***** válasza:
43%

Azért ennek vannak különböző fokozatai, nem?

Egyik régi osztálytársamnak az egyik veséje nem működött, neki nem kellett 2 naponta 4 órát töltenie dialízisen, hanem hetente vagy 2 hetente volt neki egy félnapos program az egész. Egy-két barátnője volt is, de nem tűnt egyik sem hosszúéletűnek. Nem hiszem, hogy közvetlen a betegsége miatt mentek volna tönkre ezek a kapcsolatok.

Szóval láttam már példát erre, de a leírásodból nem tudni, hogy mennyire rossz a helyzet.

2022. szept. 30. 16:31
 4/7 anonim ***** válasza:
38%
Amúgy meg ha Nick Vujicic-nek van nője (igaz, ő milliós bizniszt épített a nyomorából és mások hiszékenységéből) akkor ez nagyságrendileg sem tűnik hasonló problémának. Úgy csinálnak sokan itt az oldalon, mintha a szeretet / kapcsolat valami nagy privilégium lenne, amit csak egy battle royale győztes érdemelhet ki magának.
2022. szept. 30. 16:34
 5/7 anonim ***** válasza:
46%

4-es: miért, nem így van?

Szülőkön kívül soha senki más nem fog egyetlen embert sem feltétel nélkül szeretni.

Valószínűleg te sikeres vagy az ismerkedésben, és el sem tudod képzelni, hogy másnak ez "hogyhogy nem megy". Ez nem baj, nyilván nem mindenki egyformán empatikus, és valóban nehéz belehelyezkedni egy másik ember helyzetébe.

Csak ne nyilatkoztass ki tényként kizárólag a saját tapasztalataid alapján alkotott, szubjektív véleményt.

2022. szept. 30. 17:11
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
#5: Nem vagyok sikeres, pontosan tudom, hogy mit erezhet a kerdezo.
2022. szept. 30. 17:24
 7/7 anonim ***** válasza:
25%

Nick Vujicic egy megcsinalt ember. Nem o volt, aki megcsinalta magat, hanem producerek kerestek egy arcot, aki eladja az amugy nem altala keszitett self help baromsagokat. O nem mas mint par producer sikeres befektetese amibol biztos sokat kaszal o is. A "noje" is valoszinuleg fizetett szereplo vagy csak siman egy sugar baby.

Ne hires emberekkel peldalozzatok...

2022. szept. 30. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!