Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők!Hogyan engednétek el a párotokat ha a közelgő háborús helyzet miatt az EU keleti részén elrendelnék a sorozást 50 év alatt és aki megszökik az katonai bíróság elé állítanák,akkor mit csinálnátok ha ez a forgatókönyv valósulna meg?
Ha ez bekövetkezne, ki mit csinálna ilyen helyzetben nőként?
Most inkább nők válaszaira vagyok kiváncsi, hogy állnának egy ilyen jövőbeli helyzethez?
"cserben hagynátok az országot"
Ember , te tanultál (magyar) történelmet?
Fel tudnál sorolni az elmúlt háborúkban legalàbb 10 kiskatona nevèt?
Tudod , hogy milyen haditechnikai eszközök léteznek már?
Öngyilkossàggal egyenlő felesleges verrontàs, és a ""hősökre"" másnap senki nem fog már emlékezni!
"Szóval elmenekülnétek a felelősség alól, és cserben hagynátok az országot?"
Nem, az országot nem hagynánk cserbe.
De a mostani háborúhoz Magyarországnak semmi köze nincs. Ugyanezzel az erővel mehetnénk Afganisztánba is harcolni...
Az más, ha megtámadnak minket.
Én németekkel beszéltem és felnéznek a magyarokra es a politikankra is.
Szégyen, hogy pont a magyar nép hordja le saját magát itt és a magyarságát is meg Magyarországot is.
Az EU sorra marasztoljabel Magyarországot, hivatalosan már demokrácia sincs. A külföldiek véleménye:
Legközelebb jobbat hazudj.
Egy nemzet sem fikázza a saját nemzetét csak a magyar.
Oroszokkal is beszéltem németben.
Nem az államunkkal van baj hanem a sok muveletlennel, aki lejáratja az országunkat. A saját országát.
"Szóval elmenekülnétek a felelősség alól, és cserben hagynátok az országot?"
Pontosan. Ahogy írtad. Harcoljon az, aki kirobbantotta és odáig vitte az országot.
" "Szóval elmenekülnétek a felelősség alól, és cserben hagynátok az országot?"
Honfitársam! Én teljesen egyetértenék ezzel a kérdéssel! Csakhogy! Ez rohadtul nem a mi háborúnk! Ez a kelet meg a nyugat meccse! Mi lényegében egyikhez sem tartozunk! Szépek és jól csengenek a hangzatos hazafi megnyilvánulások,de mindenkinek egy élete van! Persze joga van mindenkinek arra áldozni amire szeretné,de ez amit számonkérsz ebben a helyzetben nemes egyszerűséggel hülyeség! Sajnos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!