Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetetlen küldetés?
Figyelt kérdés
12 éves koromban volt valami gyerek szerelmem és abban ki is merült, 14 évesen megfogadtam hogy lemondok az egészről mert úgysem viszonozza senki, pár évvel később egyszer egyszer megpróbálkoztam de nem volt sikerem. Mindig odatesznek a csalódások és elveszik a kedvem. Egyébként szív és idegrendszeri beteg vagyok, relatíve alacsony keresetű munkás, viszont nem a szüleimmel élek hanem magamban. Néha vágyom a közelségre de alapvetően zárkózott vagyok, nekem ez lehetetlen küldetésnek tűnik. 22/f2022. szept. 28. 17:46
1/11 anonim válasza:
Inkabb fogadj orokbe 2 cicat :)
2/11 A kérdező kommentje:
És erre mindjárt jön valami okos hozzászólás hogy "nyahaj előjött a kérdező igazi énje" meg a többi
2022. szept. 28. 17:54
3/11 A kérdező kommentje:
Igazából csak beszélni akarok valakivel mert nem nagyon van kivel
2022. szept. 28. 18:06
4/11 anonim válasza:
Ronda nôk is képben lehetnek? Azoknak is csak szar jut. Kénytelenek megelégedni kevéssel. Náluk tuti van esélyed.
5/11 anonim válasza:
#3: ha csak beszélgetni akarsz, szerezz sima barátokat.
6/11 A kérdező kommentje:
Jaj nem arról van szó, az ilyen jellegű dolgaimról akarok anonim beszélni!
2022. szept. 28. 19:13
7/11 anonim válasza:
Akkor beszélj. Kezdhetnéd pl. azzal, hogy megelégszel-e a szinteden levő ronda nőkkel vagy sem. Mert ott lesz a megoldás a problémádra.
8/11 anonim válasza:
Sokan caalódnak, de azért ne add fel. Lehet még lesz 100 csqlódásod, de a 101 az tuti befutó lesz. Mit veszíthetsz? Igazából semmit.
9/11 anonim válasza:
Remek semmitmondó tanács... Csak a pszichopaták meg a nárcisztikusok viselnek el ennyi visszautasítást. Ráadásul honnan tudod, hogy nem a 10001. fog neki csak megállni... Érdemes előbb gondolkodni és csak aztán kinyitni a kicsi szád...
10/11 A kérdező kommentje:
Nekem nincsenek magas elvárásaim, csak ne legyen túlsúlyos és ostoba, meg persze ne legyen komoly fogyatékossága. Ha nincs nagyon amorf feje a másiknak el tudok tekinteni a külsőtől.
2022. szept. 28. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!