Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja ennyire a szüleimet hogy nekem 24 évesen nem kell senki? Állandóan csak azt fújják hogy találjak már magamnak egy normális fiút. Nem értik meg hogy nekem nem kell senki. És nem értem miért nem lehet ezt felfogni.
Figyelt kérdés
24/N2022. szept. 28. 01:39
11/23 anonim válasza:
Ha akarod leszek a kamu pasid akit mondhatsz nekik h leszaljanak rolad. Külföldön elek igy tavkapcsolatkent nem kell talakoznunk bemutatni egymast, barmit egyutt csinálni stb stb
12/23 anonim válasza:
Magadnak kellene bevallani eloszor hogy a nokhoz vonzodsz.... nekik is mar vegig futott az agyukon szerintem.
13/23 anonim válasza:
Tudod, én is így vagyok, egy sikeres férfival összeállnék, de egy sikertelen szóba se jöhetne.
14/23 A kérdező kommentje:
Hát elég sokféle válasz érkezett. A 13-as válaszolónak viszont szövegértési problémái lehetnek. Mivel nem egyszer kérdeztek rá hanem folyamatosan ezt fújják. Bár múltkor azt mondták hogy sose lesz senkim és mondtam hogy ez így van. Viszont ők ezt olyan tragikusan fogják fel mintha ez valami rossz dolog le
2022. szept. 28. 14:32
15/23 A kérdező kommentje:
*lenne
2022. szept. 28. 14:32
16/23 A kérdező kommentje:
Meg adok magamra járok edzeni stb.nem vagyok nagyképű viszont tény hogy szép lány vagyok és sokszor megkapom hogy bezzeg ennek meg annak a lánya hogy néz ki és mégis talált magának párt. És akkor jön az hogy nem igaz hogy te nem találsz magadnak senkit. És ebből van elegem.
2022. szept. 28. 14:38
18/23 anonim válasza:
A helyedbeb jol beszopatnam oket, szolbek egy havernak h jatsz el a pasidat akit bemutatsz es o eljatszana valami iszonyat semmire kellő bunko munkanelkuli tiktok influencert 1000bot követővel. Ha kopasz alacsony es pocakos megjobb, es igy tovabb tetezve a dolgokat, es mikor utalnanak ra neked h ez wtf mondanad h ezt akartak h legyen valakim, es mar johetnel is azzal h szerelmes vagy es gyerekeket akartok es majd a szulei feszereben es ha suliba jarsz meg halasztasz h elmehess dolgozni hh tamogasd az almat... Beken hagynanak a dolgokkal egy eletre
19/23 A kérdező kommentje:
Hát úgy vagyok vele hogy engem már nem érdekel. Szerintem örülniük kellene hogy ilyen lányuk van hogy ennyit dolgozok meg tanulok.
2022. szept. 28. 19:40
20/23 anonim válasza:
Érdekesen mutatod ki, hogy téged nem érdekel. Közben gykn nyavajogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!