Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális, ha a barátom állandoan úgy csinál poénból mintha folytogatna, vagy megütne, de nem üt meg igazából?
Tehát ökölbe szorítja a kezét es az arcomhoz lenditi, de egy centivel elötte megáll. Vagy poénból úgy csinál mintha megfolytana, de gyengén, szóval nem fáj.
Vagy sokszor ad kis pofont, inkább vicc szinten, de engem idegesit es többször is kértem, hogy ezt ne, erre egy napig abba marad, utána újra csinálja..
“ Milyen szituációban csinálja?”
Sok féle esetben. Pl. ha arról beszélünk mit együnk, es mást akarunk, akkor felém áll es a nyakamra teszi a kezét és poénkodva mondja hogy xy-t fogunk enni.. utána pár mp mulva elenged. Nem erösen csinálja.
A pofont meg bármikor, odajön, néz, ràm mosolyog es egy pofont ad (de nem erösen)
Semennyire, főleg, hogy szólsz, hogy zavar!
Az, hogy nem érdekli mi a jó neked, viccesnek találja, vagy valóban izgatja az agresszió részlet kérdés. Felnőtt ember megérti, hogy ez a másiknak rossz, és nem csinálja tovább. Én szakítanék, ha már többedszerre szóltam, és semmi változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!