Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális, ha a barátom állandoan úgy csinál poénból mintha folytogatna, vagy megütne, de nem üt meg igazából?
Tehát ökölbe szorítja a kezét es az arcomhoz lenditi, de egy centivel elötte megáll. Vagy poénból úgy csinál mintha megfolytana, de gyengén, szóval nem fáj.
Vagy sokszor ad kis pofont, inkább vicc szinten, de engem idegesit es többször is kértem, hogy ezt ne, erre egy napig abba marad, utána újra csinálja..
Szerinted mennyire normális?
Maximum addig, míg nem vagy normális és ezt eltűrőd.
Hajszálon múlik mindig, hogy erősebben szorítson, v. közelebb lendüljön a keze?!
Primitív, agresszív.
Euro-indiai folklor....
38F incel
Még mindig kamu incelkérdésnek gondolom, de hogy érdemi választ is adjak.
Soha nem volt ilyen pasim, nem tűrném el egy percig sem. Az első ilyen, határátlépő, kellemetlen, kekeckedő, b.szogató mozdulatánál repülne, nem kérném hogy légyszi mellőzze ha velem akar lenni. Csak kirúgnám a tetvet. Ez undorító, kiábrándító, bántalmazó, prosztó proli viselkedés és nekem nincs dolgom ilyenekkel. Egyébként soha nem hallottam ilyen ocsmányságot semmilyen személyes ismerősömtől sem, valószínűleg azért mert nem ilyen körökben forgunk.
Kérdező incelke, próbálj meg máshogy gondolni a nőkre, soha senki nem fogja neked megengedni hogy foJtogasd és pofozgasd "poénkodva és mosolyogva', ne is álmodozz erről.
Ez a kérdező is visszajár ide.
Olyanokat szokott írni hogy lefogjàk, meg nem hagyják abba a csiklandozàst.
Ha a gyàmod megtudja hogy ilyeneket irkàlsz, net megvonás lesz meg takarodó 9kor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!