Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki lehetne-e valahogy iktatnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki lehetne-e valahogy iktatnom azt, hogy társat akarjak?

Figyelt kérdés

Nem hiszem, hogy kellene is egy nőnek egy 31 éves szűz lúzer, és még az esetleges már meglévő gyerekeket sem tudnám bevállalni (ami a kor előrehaladtával egyre gyakoribb), legalábbis valami drága terápia nélkül. Államit próbáltam, semmit sem használ, és akkor még jól jártál, ha egy pszichiáter nem állított be neked valami durva mellékhatásokkal rendelkező gyógyszert, amivel persze nem törődik.

Próbáltam hobbikat is, kis ideig beválnak, utána visszajön az egész. Sokszor hirtelen rámtör egy olyan lelki fájdalom, aminek hatására nem tudok élvezni semmit sem, és mióta kikerültem a kórházból egy műtét után ez egyre gyakoribb és durvább. Barátokkal szintúgy ugyanez a helyzet, legalábbis amíg voltak. Az a kis sport amit csinálok szintén.

Nagyobb társaságokban teljesen elnémulok (autizmus?), és se az alkoholt, se a részegeket nem tűröm, így ez teljesen kiesik. Elvárásaim kábé annyira alacsonyak, hogy "működjön a kapcsolat", de erre rájön a majdnem zéró alkohol tolerancia, és hogy abszolút nem bírom a cigifüstöt (nem akarok se leszoktatni senkit sem a szerelemért, sem tűrni, sem arrébb küldeni jó pár méterrel arra az időre). Az autizmusom miatt sajnos állandóan bizonytalannak tűnök, ami teljesen ellentétes sok nő "magabiztossági" elvárásával.

Van-e erre valami jól bevált módszer, vagy valami trükk?

2022. szept. 26. 23:11
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

"Mit veszítesz, ha elkezdesz olyan programokra járni, ahol vannak más emberek és tudsz beszélgetni velük? Mit veszítesz, ha beiratkozol tánciskolába és lesz lehetőséged nőkkel táncolni, beszélgetni? Mit veszítesz, ha látsz valakit aki egyértelműen ráér, és felvetsz egy témát amiről szívesen beszélgetnél?"

Az a gond, hogy társaságban teljesen elcsendesedek valami miatt. Talán valami 1-on-1 helyzetben lenne esélyem, viszont a tánchoz valami totál béna vagyok.

2022. szept. 28. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!