Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 0.5 %-os tejet is ki kell...

0.5 %-os tejet is ki kell iktatnom a diétás étrendemböl?

Figyelt kérdés
csak ásványvizet iszok és majdnem minden nap egy pohár tejet :$ az édeségről teljesen lemondtam pedig azt is imádom :$ a tejet is nagyon szeretem :$
2014. júl. 3. 21:33
 1/10 anonim ***** válasza:
9%
A tej nem való emberi fogyasztásra. A kisbabák és a kisállatok isszák meg. Az embernek teljesen felesleges a tej. De szerintem napi egy pohártól nem lesz bajod...
2014. júl. 3. 21:52
 2/10 anonim ***** válasza:
5%
Ja bocs, ezeket kihagytam az első kommentemből: :$ :$ :$, oszd szét tetszés szerint.
2014. júl. 3. 21:54
 3/10 anonim ***** válasza:
53%

Ez már nem tej, legfeljebb feljavított savó. Igyál legalább 2.8 %-os tejet. A tejre szüksége van az emberi szervezetnek.

Az első ostobaságokat ír.

2014. júl. 3. 22:10
 4/10 anonim ***** válasza:
39%

hát, rossz hírem van, mert nincs szüksége. az emberi faj az egyetlen, amely még felnőtt korában is tejet fogyaszt, ráadásul egy másik faj tejét.

de attól még azt gondolom, akinek jól esik igya, a lassan 60 éves édesanyám egész életében naponta kb. egy liter tejet ivott és semmi baja. pedig a legújabb kutatások szerint csontritkuláshoz is vezethet a fogyasztása, mert kivonja a csontokból a kalciumot (annak ellenére, hogy pont az ellenkezőjét hisszük). szóval azért anyunál ettől még félek, de remélem nem lesz baj.

2014. júl. 3. 22:15
 5/10 anonim válasza:
Nalunk a macskaim es a kutyaim is imadjak a tejet, szoval nem csak az emerek isszak felnott korukban. En is szeretem, de nem tudom eldonteni hogy egeszseges vagy karos, igy keveset iszok csak. Az ekezetek hianya miatt elnezest kerek mindenkitol!
2014. júl. 4. 00:11
 6/10 anonim ***** válasza:
6%

tejzsír,tejcukor,nulla fehérje,cserébe erőteljes inzulin emelkedés.

vagyis logikusan gondolkodva,nincsen helye a diétában...és amúgy sincsen helye egészséges étrendben sem.

helyettesítsd!

veszel marha,vagy tojás proteint,édesítő és cukormenteset,vízzel felhígítod és akkor valóban hozzájuthatsz fontos tápanyaghoz fehérjéhez.

2014. júl. 4. 00:27
 7/10 anonim ***** válasza:
5-ös, igazad van, akkor inkább helyesbítenék úgy, hogy önszántából, mert a kutyának és a macskának is mi adjuk a tejet. mondjuk nyilván ízlik nekik, mert akkor nem innák meg. :)
2014. júl. 4. 01:08
 8/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) főleg a 6-osnak ;) akor ezt is kiiktatom és marad a víz :) napi 2 L ;)
2014. júl. 4. 08:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem kell ilyen végletesen gondolkodni, mint a paleosok, néha megihatsz egy-egy pohár tejet diétában is. És inkább a tejcukor tartalma miatt szokták korlátozni, nem a zsírtartalma a lényeg. Úgyhogy ha nagy ritkán iszol, akkor nyugodtan válassz olyat, aminek az íze is jó (például házit, ha tudsz szerezni). A 0,5 %-os kb. olyan lehet, mintha vízzel jól felhígították volna.
2014. júl. 5. 00:23
 10/10 A kérdező kommentje:
nm szeretem a házi tejet :S köszi a választ :)
2014. júl. 5. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!