Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Diétás kaják olcsón? 17 L,...

Diétás kaják olcsón? 17 L, nincs pénz norbis kajára :D (? )

Figyelt kérdés
Mit ajánlotok? Pl mirelit zöldség, ilyesmikre gondolok :) Sajnos csak 17 vagyok, ezért nincs pénzem norbi kajákra, zöldségek mindig vannak itthon meg csirkemellet vagy halat is szívesen megcsinálja anya, kellenének még dolgok, amiket magamnak megtudnék venni. Vagy amiből tudnék készíteni vmi finomat. Pl kókuszolajról hallottam, hogy jó kajákat csinálnak belőle...
2014. jún. 16. 14:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Jobb is, hogy norbis kajákra nem költesz, túlárazott vackok.

Zabpehelyből készíthetsz magadnak zabkását például.

2014. jún. 16. 15:06
 2/6 anonim ***** válasza:
egy fogyókúra lényege hogy délelőtt egyél szénhidrátot mert azt egésznap elégeti a szervezeted, délben ehetsz bármit csak ne tömd tele magad, persze jó ha a köreteket elhagyod és salit v párolt zöldséget eszel helyette! Vacsira egyél egy natúr joghurtot, vagy kefírt, esetleg valami könnyű salátát, de gyümölcsöt 4 után semmiképp mert erjed és 4 után sokkal lassabban emészti meg a szervezetünk! Egyébként meg elhatározás kérdése, ha kevesebbet eszel mint szoktál és mozogsz hetente párszor biztos hogy lesz eredménye! Sok sikert:)!!!
2014. jún. 16. 15:06
 3/6 anonim ***** válasza:
a lidlben és az aldiban jó minőségűek az élelmiszerek és nem is drágák. amúgy próbálj teljeskiőrésű pékárút venni a fehérlisztből készültek helyett(érezhető is a különbség a kettő között), ill barna cukrot. lehet, hogy drágább mint a fehér, de kevesebb is elég belőle, így nagyjából egy árban is van.
2014. jún. 16. 15:12
 4/6 anonim válasza:

17/L itt is! :D

Én - amikor sikerül elhatároznom magam, hogy akkor "na most fogyózok" - a SPAR-ban szoktam vásárolni. Ott van teljes kiőrlésű toast kenyér szeletelve, kábé 200-2080 forint körül. Szoktam venni natúr (tehát nem sózott) puffasztott rizst is, de akkor azt úgy be is osztom, hogy naponta 1, vagy kátnaponta 1 darab, amit megeszek.

Ha épp van egy kis "fölös" pénzem, akkor rácuppanok az Activia-joghurtokra, vagy arra a kis üveges innivalójukra. Utóbbi kábé 200 forint (ha nem több), előbbi pedig ha egybenlévő négyes joghurtot veszel, az sacperkábé 430 forint.

De ha nem tudom megengedni magamnak az Activia-t, akkor SPAR-os joghurtot veszek. Kicsit nagyobb, árában megéri, és van belőle 02%-os zsírtartalmú (nyilván több benne a cukor, bár már ki tudja, rég vettem).

Ezen kívül én itt is szoktam venni kígyóuborkát, paradicsomot, tehát zöldséget. No, meg almát!

A kókuszolaj egyébként ha jól néztem, 3000 forint volt. De ne vedd készpénznek - csak szólok előre!

Az extra szűz olivaolajból van olyan, ami 1000-2000 forint között mozog.

Remélem tudtam valamennyire segíteni. :-)

2015. febr. 20. 15:29
 5/6 anonim válasza:

teljes kiőrlésű toast kenyér 200-280 forint között*

/látom, véletlen elírtam/

és a puffasztott rizs ára körülbelül 150-180 forint

2015. febr. 20. 15:31
 6/6 SugarCat ***** válasza:
A csirke és a hal nagyon jó,főétkezéseknek az pont tökéletes lesz,tízóraira vagy reggelire tudnám javasolni a főtt tojást,natúr zabpelyhet,abonet kenyeret,puffasztott rizst,csirkemell sonkát,natúr joghurtot,és természetesen nagyon sok zöldséget :)
2015. máj. 17. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!