Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy valakinek szakítás után, plusz depresszió miatt úgy eltorzul az arca, hogy az addig nőknél sikeres férfira, kb undormányként néznek a nők? Legalábbis ezt tapasztalom, persze 32 vs. 37 éves vagyok, szóval fiatalabb sem lettem...
"Szánalmas kis pondró vagy öcsém". Te meg egy aluliskolázott hülye. Pedig még vastag betűkkel is szedtem a hülyék kedvéért, hogy 𝗮́𝘁𝗹𝗮𝗴, de neked még ez se volt elég :D. Továbbra is sajnállak, hogy nem éred el ezt. Ha elfogadsz egy tanácsot ahelyett, hogy a nyomorodat azokra vetítenéd ki, akik legalább az átlagot megütik én a helyedben ezt az időt inkább arra fordítanám, hogy elérjem az áltagos szintet. Annak több eredménye lesz, mint siránkozni interneten. Sok szerencsét hozzá.
Mondjuk tényleg okos kisfiúnak születtél :). Így viszont akkor álmodozz tovább. Azért csak, hogy még rosszabb legyen neked itt hagyom az átlag IT (mérnök) fizetéseket, amiket egy fejvadász cég gyűjtött össze 1 éve. Senior/architect/lead level esetén ilyen számok az átlagosak (ezt a szintet általában 35-40 évesen éri el az ember, a kérdező is ebbe az intervallumba esik). Ezek az összegek más 𝗶𝗴𝗮𝘇𝗶 mérnöki területekre is igazak. Egy gyárban dolgozó gépészmérnököt meg mi 𝗶𝗴𝗮𝘇𝗶 mérnökök kiröhögünk ;). Az átlag alatti szint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!