Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy valakinek szakítás után, plusz depresszió miatt úgy eltorzul az arca, hogy az addig nőknél sikeres férfira, kb undormányként néznek a nők? Legalábbis ezt tapasztalom, persze 32 vs. 37 éves vagyok, szóval fiatalabb sem lettem...

Figyelt kérdés
Olyan 25-33 között kb minden héten randim volt, ha nem volt éppen párkapcsolatom, úton-útfélen kb minden 4. nő megnézett, rengeteg sok egyéjszakás kapcsolat. Aztán 31 évesen egy nekem nagyon tetsző nővel megismerkedtem, aki nem volt, amilyennek adta magát, megcsalt, plusz durván pénzéhes is volt (eleinte semmi jele sem volt), szóval hatalmasat csalódtam és több évig nőkre sem bírtam nézni, annyira összetört a dolog. ,,Szerencsére" azóta meg nem is kell ezzel törődnöm, mert most már ha 100 átlag nőnél próbálkoznék, akkor 100 utasítana el zsigerből (nem lettem kövérebb), csak valamiért. A szemeim sok számítógépezéstől tönkrementek, mármint jó a látásom, de kb olyan, mintha drogos lennék. Orvosnál voltam vele, semmi bajt nem talált rajta, de őt is megrémítette, hogy 7 évvel ezelőtti képen szép kék szemeim voltak, amit szinte minden 2. nő megdicsért, most meg kb azt mondják rá, hogy Jesszus... 32 évesen is, 10/9 nő 27 nek hitt, szóval még a fiatalabb nőket is be tudtam szédíteni, most meg ha azt mondom, hogy 37, majd mindenki azt mondja, hogy ,,azt hittem minimum 45 vagy"...
2022. szept. 26. 16:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
10 - Átlag vagy medián? nem mindegy te ostoba.....de látom nem tudod mi a különbség. Te sem keresel még 1 millát sem, csak vered itt magad, mert ezt olvastad a statisztikai hivatal jelentésében. Szánalmas kis pondró vagy öcsém.
2022. szept. 26. 19:39
 12/20 anonim ***** válasza:

"Szánalmas kis pondró vagy öcsém". Te meg egy aluliskolázott hülye. Pedig még vastag betűkkel is szedtem a hülyék kedvéért, hogy 𝗮́𝘁𝗹𝗮𝗴, de neked még ez se volt elég :D. Továbbra is sajnállak, hogy nem éred el ezt. Ha elfogadsz egy tanácsot ahelyett, hogy a nyomorodat azokra vetítenéd ki, akik legalább az átlagot megütik én a helyedben ezt az időt inkább arra fordítanám, hogy elérjem az áltagos szintet. Annak több eredménye lesz, mint siránkozni interneten. Sok szerencsét hozzá.

2022. szept. 26. 19:44
 13/20 anonim ***** válasza:
12 menjel már a fszomba te bzi! Nálunk a cégnél a mérnök keres 7K-t és nem többet. A havi 1 milla nem átlagos te rózsadombi kis biboldó köcsög. Szakadt volna a fejed anyádba de metszettfszú zsiráf gci
2022. szept. 26. 19:51
 14/20 anonim ***** válasza:

Mondjuk tényleg okos kisfiúnak születtél :). Így viszont akkor álmodozz tovább. Azért csak, hogy még rosszabb legyen neked itt hagyom az átlag IT (mérnök) fizetéseket, amiket egy fejvadász cég gyűjtött össze 1 éve. Senior/architect/lead level esetén ilyen számok az átlagosak (ezt a szintet általában 35-40 évesen éri el az ember, a kérdező is ebbe az intervallumba esik). Ezek az összegek más 𝗶𝗴𝗮𝘇𝗶 mérnöki területekre is igazak. Egy gyárban dolgozó gépészmérnököt meg mi 𝗶𝗴𝗮𝘇𝗶 mérnökök kiröhögünk ;). Az átlag alatti szint.

[link]

2022. szept. 26. 19:59
 15/20 anonim ***** válasza:
Azt nem hinném, hogy eltorzult volna az arcod, egyszerűen csak elhanyagoltad a külsődet, így úgy nézel ki, mint aki sokkal többet öregedett volna és nem előnyödre. Emellett a magabiztosságod személyiséged és kisugárzásod is változhatott szintn hátrányodra, ami mgint csak rontja az esélyeidet a nőknél.
2022. szept. 26. 20:24
 16/20 anonim ***** válasza:
Azok a nők akik nem genetika miatt neznek ki jol 30 felett általaban könnyű munkát végeznek ,nincs anyagi gondjuk , többnyire stressz mentesek.. irodában elvihógjak kvzák a munka idő 80%-át ..
2022. szept. 26. 21:44
 17/20 anonim ***** válasza:
Messziről jött ember azt mond amit akar… lehetséges hogy fiatalon se voltál egy nők által körül rajongott férfi! Csak te 1-2 kedves mosolyra is azt hitted. Most meg 37 évesen erősen középkorúan aktív sport nélkül nézel ki 50 nek!
2022. szept. 27. 12:35
 18/20 A kérdező kommentje:
17. Mesèlj mèg magamról. Eddig azt hittem èn èn vagyok, de mèg a vègèn kiderül, h te vagy èn magam. Eszmeletlen. Minek hazudnèk egy anonym oldalon? En nem a nettó 800 ezres fizetèst ide beböfögő típus vagyok, mert tudom, h nem lenne igaz.
2022. szept. 27. 16:47
 19/20 A kérdező kommentje:
2022. szept. 27. 18:26
 20/20 anonim ***** válasza:
14 te vmi provokator vagy? Te azt nevezed atlag alattinak ami teljesen átlagos valojában. Nagyon el vagy tévedve
2022. szept. 28. 06:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!