Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is csalódott már így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is csalódott már így?

Figyelt kérdés
Kedves, aranyos, helyes srácnak ismertem meg a pasast. Az előzmény annyi, hogy a munkahelyére sokat jártam vásárolni, szimpatikus volt, majd írogattunk. Aztán mikor randiztunk kiderült, hogy egy sudribunkó. A tessék szó helyett, a “ mi van”-t használja, és szörnyen prolin viselkedik. Köpköd, piszkálja a fogát, böfög…stb És nagyon kiábrándultam. Neki nagyon tetszem és szeretne folytatást, de én nem. Más is csalódott már randipartnerben?
2022. szept. 26. 15:45
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ha màr az első randin ilyen, nem tudom elképzelni milyen lenne kapcsolatban. :/
2022. szept. 26. 15:46
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
Lehet még csak a felszínt kapargattad és rosszabb!
2022. szept. 26. 15:49
 3/11 A kérdező kommentje:

Ja igen további szófordulatok:

Add má’ ide - Ide , adnàd kèrlek?

Szedel bogyót? - Szedsz fogamzásgátlót?

Kösz- Köszönöm

Bezabáltam - Jól laktam

Legközelebb megb*szhatlak ?-

Legközelebb, komolyabbra is fordulhat?

🫠

4/11 anonim ***** válasza:
88%
Nem. Amúgy nem létezik, hogy a randin derültek ezek csak ki. Prolin viselkedett azon kívül is, biztos úgy is írt, maximum figyelmen kívül hagytad.
 5/11 anonim ***** válasza:
87%

Na jó, látom csak trollkodsz. De legalább találnál ki valami vicceset ember, nem ilyenekkel fárasztasz minket.

Valami eredeti nem megy, arra már nincs kapacitás?

2022. szept. 26. 15:50
 6/11 A kérdező kommentje:
Az utolsó volt ami teljesen kiborított. Emiatt is jött a kérdés. Annyira lesokkolt, hogy gondoltam megosztom itt a nagyérdeművel. Ugyanitt érdekelnének hasonló sztorik. 😁
2022. szept. 26. 15:51
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem troll sajnos. Írásban nem tűnt fel, főleg, hogy egyszavas vàlaszai voltak. Helyesen is írt, max tájszólást sejtettem. Hiszen tájszólásosan írta le a szavakat néha. Nagyon nem beszélgettem vele előtte élőben. Ha igen, akkor illedelmes volt.
2022. szept. 26. 15:52
 8/11 A kérdező kommentje:
A balra van, jobbra van, elől lesz, hátul van-on mást nem mondott korábban. Tudom elèg szánalmas, de nem mertem nagyon személyesen kezdeményezni. Bàr jobban jártam volna.
2022. szept. 26. 15:53
 9/11 anonim ***** válasza:
87%
Ne szóld el magad hogy "ennél csak jobb lehet", mert még a végén ráfázol!😀
2022. szept. 26. 15:53
 10/11 anonim ***** válasza:
78%

Volt egy hasonló esetem. Megtetszett egy fiú, értelmesnek tűnt első blikkre, meg a munkája miatt azt gondoltam, biztos valamennyire iskolázott is.

Aztán lassan kiderült, hogy szegénykémnek csak egy szakmunkásképzője van, utálja a nőket, udvarlás címen sérteget, és nem tud helyesen írni. Mikor rákerestem a neten, láttam, hogy facebookon ilyen nagyon primitív "humor"oldalt követ, ami rettenet kiábrándító volt számomra.

Igazából annyi előnye tényleg van az internetes-közösségi médiás nyomozásnak, hogy ismerkedésnél csomó mindent ki tudsz deríteni az adott személyről, például hogy miket lájkol, miket kommentel - ezekből elég sok dolog kiderül a személyiségéről, és még azelőtt offolhatod az illetőt, mielőtt komolyra fordulnának a dolgok.

2022. szept. 26. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!