Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is csalódott már így?

Ja igen további szófordulatok:
Add má’ ide - Ide , adnàd kèrlek?
Szedel bogyót? - Szedsz fogamzásgátlót?
Kösz- Köszönöm
Bezabáltam - Jól laktam
Legközelebb megb*szhatlak ?-
Legközelebb, komolyabbra is fordulhat?
🫠

Na jó, látom csak trollkodsz. De legalább találnál ki valami vicceset ember, nem ilyenekkel fárasztasz minket.
Valami eredeti nem megy, arra már nincs kapacitás?

Volt egy hasonló esetem. Megtetszett egy fiú, értelmesnek tűnt első blikkre, meg a munkája miatt azt gondoltam, biztos valamennyire iskolázott is.
Aztán lassan kiderült, hogy szegénykémnek csak egy szakmunkásképzője van, utálja a nőket, udvarlás címen sérteget, és nem tud helyesen írni. Mikor rákerestem a neten, láttam, hogy facebookon ilyen nagyon primitív "humor"oldalt követ, ami rettenet kiábrándító volt számomra.
Igazából annyi előnye tényleg van az internetes-közösségi médiás nyomozásnak, hogy ismerkedésnél csomó mindent ki tudsz deríteni az adott személyről, például hogy miket lájkol, miket kommentel - ezekből elég sok dolog kiderül a személyiségéről, és még azelőtt offolhatod az illetőt, mielőtt komolyra fordulnának a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!