Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társkereső oldalak miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkereső oldalak miért vannak tele nagyon vonzó férfiakkal is, pl. full jóképű orvos?

Figyelt kérdés

Összességében el lehet mondani a magyar társkeresőkről, mindegyikről, hogy nem elég hogy kb 10-szer annyi a férfi, de sajnos a felhozatal is meglepően minőségi. Erre csak akkor jöttem rá, amikor regeltem már én is egy kamu női profilt, 15-20 másodpercenként írtak a férfiak. Persze volt köztük gyengébb jelölt is persze, az olyanok nem is rúgnak labdába senkinél, mivel még egy csúnya nőnek is ezerszámra írnak és úgyis lesz köztük jobb pasi is. Azok a férfiak akik alapvetően nem vonzóak, teljesen felesleges felhasználóik a társkereső oldalaknak, semmi nem fog nekik jutni, csak még inkább felfele pumpálják a nők egóját, így az elvárásaikat is.

Miért van az, hogy a társkeresőkön nagyon jó pasik is vannak de jó nő az gyakorlatilag nincsen? Azok vagy kamu profilok vagy csak az egójukat növelni jönnek az oldalra, de eleve nem ismerkednek neten. Kevés nő van, azok is xarok, és azokért is nagy a verseny. Férfiakból meg végtelen a kínálat, és minőségi a felhozatal.

2022. szept. 25. 21:02
1 2
 1/12 Ghgj ***** válasza:
95%
Mert fuckboyok, azért.
2022. szept. 25. 21:04
 2/12 anonim ***** válasza:
95%
Én nem vagyok fent, de egy kolléganőm igen, és néha meg szokta pörgetni nekem, aztán együtt ájuldozunk a "kínálattól" - és nem jó értelemben, sajnos.
2022. szept. 25. 21:04
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Kamu profilok - nem csak a férfiak lehúzására rendezkedett be az oldal így, hanem a nőkére is, mégha az valamivel kevesebbet is hoz a konyhára.
2022. szept. 25. 21:06
 4/12 anonim ***** válasza:
6%

Kénytelenek a nagy számok miatt jobb értéket előadni, míg a trampli tehenek nem foglalkoznak evvel, csak kirakják kellő időben a nunit, aztán mehet a buli.

Bár arra kevesen jönnek rá, hogy csak 1 patronig érnek valamit ezeknél a pasasoknál, többet már nem. Épkézláb pasas a neten nem ismerkedik hosszabb távra, ott csak a selejt van nőből.

2022. szept. 25. 21:07
 5/12 anonim ***** válasza:
85%
Tegyük fel hogy így van (én a férfiakat nem látom társkeresőn) azt azért nem gondolod hogy az a pár szuper nagymenő hapsi amolyan tipikus társkeresőként egyedül tengeti napjait és bizakodik hogy hátha a neten szóbaállnak vele. Nem. Az a friss husik miatt van ott mert a környék összes csaja meg a facebook ismerőseinek a szexibb ismerősei is megvoltak neki hát kutatja a még felpróbálható jelölteket azzal hogy az igazit keresi de naná hogy nem baj ha addig míg megtalálja lízingelhet eleget
2022. szept. 25. 21:09
 6/12 anonim ***** válasza:
38%
És milyen érdekes, hogy a nők így sem tudnak választani...
2022. szept. 25. 21:10
 7/12 anonim ***** válasza:
84%
Mert pl. a full jóképű orvos napi 14-16 órákat (vagy még többet) dolgozik, rendel, ügyel, stb., így nem nagyon jönnek vele össze a nők, hiszen szinte sosincs otthon. Meg nem minden a vonzó külső, attól még nekik is lehetnek az ismerkedessel nehézségeik.
2022. szept. 25. 21:25
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Megválaszoltad a kérdésedet: nagyságrendekkel több férfi társkeresőzik.
2022. szept. 25. 21:36
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Én 4 éve társkeresőztem. Az általad felvázolt férfi típust még csak nem is láttam. Akikkel szóba álltam, azok közül is egy 36 éves legó függő anyuci nyakán élő gyökér volt.

A 7-es meg hülyeségeket ír. A legtöbb férfi orvosnak felesége, családja van. Ritka az amelyik agglegény életet él. Egy ügyelet meg gyakran 24 vagy annál több órából áll. A doki bent van, vizsgál (ha sebész akkor operál is), beteget vesz fel, vizitel stb, aztán az esti vizitet már ő ejti meg és csak akko4 mehet haza, ha reggel a betegeit leviziteli és szintén átadja. Ettől függetlenül a dokik nagy része tényleg nős 1-2 gyerekkel.

2022. szept. 25. 21:57
 10/12 anonim ***** válasza:
83%
Általában kósza dugásért vannak fenn
2022. szept. 25. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!