Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem merek odamenni, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek odamenni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk tetszik egy lány, de a nevét sem tudom meg semmit nem tudok róla akkor hogyan szólítsam meg vagy hogyan kerüljek vele beszélőviszonyba?

Nagyon félek hogy hülyének néz majd vagy a körülötte lévők és teljesen megalázó lesz.

Szeretnék barátnőt, de azt olvastam ne erőltessük majd jön magától, ez egy jó taktika?

Sajnos kevés az önbizalmam és pont ezért nem merek megszólítani senkit. Úgy érzem utána, ha már úgymond ismernénk egymást akkor minden jól menne, de a kezdőlökésem nincs meg sajnos.

Akárhányszor elhatározom, hogy na most odamegyek nem lesz belőle semmi. Aztsetudom mit kéne mondanom stb és inkább úgy döntök majd máskor.

Fiúk, ti hogyan szoktátok ezt csinálni?

Lányok, ti mit szeretnétek hallani ami nem gáz ha megszólítanak?

Előre is köszönöm mindenkinek a válaszát:)

2022. szept. 25. 16:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Brooo, semmi, de tényleg semmi nem jön magától. Mindenért kőkeményen meg kell dolgozni, ezt jobb ha most tisztázzuk az elején!
2022. szept. 25. 16:58
 2/20 anonim ***** válasza:
73%
Menj oda...
2022. szept. 25. 17:01
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

adott jeleket?

pl szemezés, mosolygás?

2022. szept. 25. 18:02
 4/20 anonim ***** válasza:
16%
Ne menj. :))
2022. szept. 25. 19:42
 5/20 A kérdező kommentje:
Az a baj vagy nemkaptam vagy nemismertem fel ilyesfajta jeleket. Sajnos az itteni: menj oda meg ne menj oda válaszokkal sokra nem megyek ez egyértelmű, de köszönöm azoknak akik tényleg megpróbálnak segíteni😊
2022. szept. 25. 20:01
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
5# nekem is hasonlo a story, en nem mertem lepni fele, mert nem kuldott jelet
2022. szept. 25. 21:02
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer elunk, vagy valaki elviszi helyetted
2022. szept. 25. 21:02
 8/20 A kérdező kommentje:

#5 te azóta is ezzel "kűzdesz még"?

#8 Igen, az a baj mindig van aki oda mer menni és sosem én vagyok az😅

2022. szept. 25. 21:06
 9/20 anonim ***** válasza:

Pár honapja igen, de tenyleg nem tudom hogy tetszek neki.

Mindig mashogy viselkedik :(

2022. szept. 25. 21:08
 10/20 A kérdező kommentje:
Hát remélem kiderül hogy bejössz-e neki, ha igen majd mondd el miből jöttél rá, sok sikert!
2022. szept. 25. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!